Всім привіт час від часу працюю з деревом і от недавно розпускав на дошки горіхи тому є непотрібні для мене відрізки і от хочу запитати може хтось займається *окопним творінням* то можу віддавати по частинах обрізки .Може в кого є знайомі які роблять накладки на штик ножі може самі хочете спробувати . Якщо є бажаючі то пишіть в темі. За символічну плату (на бензин) щоб відвезти на нову пошту
Робив ручку для ружбайки,горіх зберігався з захищеними фарбою торцями біля 10 років,текстоліт легше обробляти,ніж не бере майже.Залишки пішли на ножик.Є швидша технологія,результат трохи гірший але схожий.
Почалося,зразу все собі,собі,вагонами,машинами...Я перший в черзі на вагончик від гдр івської залізниці.
вистарчить всім ближче до осені ще 2а горіха розпускатиму на дошки .не переживайте і не панікуйте)))))) думаю тема буде поповнятись подарками з пов.
як то?! ви що порядку незнаєте? від усього, від хабаря, від горіха, від отого вашого вагончика. в нас тут порядок а нє то шо віздє.
Нє,я не згодний з таким порядком,частку хозяїну сайта відпиляю,решту можу пом'янути в заповіті.Типу"Консерватор,привіт!"
спочатку сплатіть а потім вже і в заповіт вносте. бо порядок должєн бить а нє то шо січас. отакоєот. а ви кажете
Якшо ТС не буде заперечувати... Есть на подарить цельный кусок ствола вишни. С месяц назад ветер сломал. Почти ровный длиной около 2 метра диаметр 20-25см. На срезах без гнили.
Спочатку тре висушити,обкорувати,проявити малюнок морилкою,потім пропонувати.Щоб шановне паньство бачило,за що гризтися.
Я этим заниматься не буду, бо не умею. Каких-то слов наговорили, ужас. На шашлык у меня полный сарай. Не надо никому - на дрова пойдет.
овва! а як ви мнєсо зберігаєте що воно не псується? зараз ще досить спекотно щоб мнєсо без холодільника тримати
Сам кстати отправлял дубовые блины общим весом под 100 кг через полстраны,ну нету Одессе такого дерева,тоже подарил.
Да на заказ попилю как кому надо. Просто когда-то у меня спрашивали, мол не осталос-ли куска большого. Вот и не выкинул в этот раз, вернее не попилил.
Живою вагою. А взагалі я писав про дрова. Мнясо зараз не беру свіже - жорстке віходить. Треба щоб після забою пройло десь 10 днів, краще два тижні. Тоді що стейки, що шашлик просто дуже смачні.