добрий час доби.сьогодні встиг заскочити до товариша на дачу на декілька годин.на горищі попалися лижі нові.куча якихось гідрошланг.пару радіаторів і якийсь лічильник. а гараж просто бомба.куча якихось підшипників.резинових колечок.електродвигуни.якісь вкладиші та кільця моторні.навіть меншої частини не розгребли.пізніше буду додавати фото. все що знайшли буде в розділі на обмін. з повагою до всих.
Пртиветствую.Старый электросчетчик на фото 2.Думаю поможет: https://www.google.com/search?rlz=1C1GGRV_enUA780UA780&sxsrf=ALeKk00HTlHSQnVH2lIDCii5XkOLC9T_3Q:1611398532086&ei=hP0LYIbVBKaxrgSim7XQBQ&q=старый+электросчетчик+куда+деть&oq=старый+электросчетчик+ку&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQARgAMgQIABATMggIABAWEB4QEzIICAAQFhAeEBM6BwgjELADECc6BwgAEEcQsANQyllYwF9g8XNoAXACeACAAacBiAHEA5IBAzAuM5gBAKABAaoBB2d3cy13aXrIAQnAAQE&sclient=psy-ab Остальное,в основном, будет интересно механикам авто-тракторной техники,правда там будет играть важную роль сохран и возраст запчастей...Удачных продаж!
я не продаю.мене цікавить лише обмін. довжина 162 см. всі пропозиції по обміну в лічку.перевагу надаю монетам рі . з повагою.