Всім доброго здоровя! Продам свого Траціана з катушкою на 13 кГц від Коілмена. Штанга телескоп, легка і дуже зручна в користуванні. Не буду особливо розписувати, думаю знаючі зрозуміють. В двох словах. Хороший безпроблемний мд. Ціпкий і стабільний. Відео цього ж мд. Думаю автор проти не буде. Брався тут на форумі у хорошої людини, близько пів року тому тут https://reibert.info/threads/prodam-tracian-13kgc-2-katushki.939644/#post-10313366. Думаю він підтвердить мої слова. Фотосесію робив на швидкоруч, так, що не судіть строго. Коробка залишилась у попередього власника, можливо при потребі він гляне за нею Куплені абсолютно нові акб Японського виробнитства на 1900 мА, без ефекту памяті. Тримають дуже довго. В комплекті оригінальна зарядка і Болгарський гарантійний талон. Всі запитання, які стосуються покупки мд пишіть в ЛС. Ціну бачу ---- грн Оплата на картку. Успіху!
Всем привет Я как прошлый хозяин,подтверждаю прибор огонь,а особенно в паре с правильной катушкой ! С УВ.
Здравствуйте! Прошу резерв на денек. Интересует прибор, если немного уступите сразу заберу. Напишите, пожалуйста, в ЛС а ещё лучше наберите О9517О9765 так как на форуме бываю редко. Заранее благодарен!
Подтверждаю, прибор получил, всё отлично! Огромная благодарность продавцу за оперативность, качество упаковки и открытость в общении! Успехов Вам во всём!