Продам прибор з двома датчиками, робить дуже добре, 18 кГц. Катушка 30 см і 22 см. Прибор 16 року, на ручці є слід клею, паралонку клеїв, про питався. Прибор бомба. Ціна 9000 . Находиться в Сумській області, відправка по предоплаті.
Доброго. Ви маєте на увазі окремо навушники купить чи до прибору в комплект? Якщо в комплект то 100 Ом то можно глянуть в закрамах є чи нема. Повинні бути.
Забрав я павука.Мега стабільна та крута катушка..стан практично нова!при тім що в мене маска з 16 року і прокладки вже протерті,ледве натягнув катушку..Кидав повну передплату,гарно запаковано!все на висоті,дякую вам...
Маленька катушка продана, залишились Дд 30 та Чебурашка 22х40 десь так. Маска чудесно робить на ціх датчиках, хто хоче ідеальну тиху роботу + роботу на важких болотах та черноземах вам сюда. Показник 22х40 приблизно 1 коп 33-34 см 5 коп ЕК. Медь 45-46 см. Спинка фібули 25 см приблизно
Я знаю що маска є найкраща. Але і шукати найкращим приладом нема де. То розтяжки то КАБи, то заміновано. Скоро буде дуже гаряче. Без катушки за 6000