Доброго дня товариство!Виставляю на продаж хороший прибор Голд Сікер він же маска 4 вд про якій мені під замовлення зробив Микола Леонідович,декілька місяців тому,прибор дійсно хороший особливо по КР та ЧК,можна сказати пилосос,з землі вигрібає все цвітне до найменшої дробинки,частота 18 кілогерц,двухтональний,дуже легкий бо штанга телескоп карбон,дві катушки одна 13 дюймів друга 10 дюймів,нові акуми панасонік,каплезащитний чехол,безпроводні фірмові вуха Deteknix W6 словом робився як для себе.Тести колись по воздуху з товаришами проводив,динар 30см,5 коп ссср за 40см,прибор налаштований від фериту просто треба включити і можна йти шукати.Продаю бо часу на пошуки не маю від сили два виходи на місяць,то для того в мене є ще один старенький приборчик.Продаж не спішний торгу не чекайте, бо в прибор реально вложив грошенят.За весь набір хочу 9000гр,прибор реально хороший не пожалієте.Прибор знаходиться в м.Рівне,відправлю наложкой почта на ваш вибір, при предоплаті в 200гр,бо мав неприємні ситуації,товар відправив,а покупець передумав,і мусив платити в дві сторони. Тел.0974964430 З повагою Олександр!
Продаю комплектом,не маю бажання розбирати прибор,потім хтось щось не купить,і що я буду робити,на кожен товар є свій покупець,я думаю він найдеться комплект непоганий.З повагою!
Резерв снимаю,так как это аналог трациана,а мне нужен аналог маски 4 про вд,для моих целей не подходит.
Прибор одночастотный,мне нужно двухчастотный,что есть и чего нет в трациане-не знаю,как мне сказали,так я и написал,просто в объявлении указано аналог маски про вд,а это не так,больше выяснять не нужно,прибор может и хороший,но не для моих целей!