Продам глушники на АК-74 та АКМ(АКМ поки на стадії випробування,повідомлю по наявності), зроблені по мотивам Gemtech GMT-300, оригінальна конструкція під час передирання була змінена та вдосконалена(на мій погляд). Він розбірний, матеріал д16т-середина, трубка-титанова, вага 260гр, дуже легкий, діам. 38-40мм, довжина 203мм окремо до версіі АК-74 буде адаптивний фіксатор(поки що проходить випробування), також цей глушник може бути виконаним з канавками(або без них, як побажаєте) через які скидається тиск щоб не було перегазу, як в газорозвантажених глушниках(у всякому разі овергаз буде меншим). На питання як глушить-не знаю як відповісти, це суб'єктивні враження, наче непогано),міряти нічим. Окремо хочу наголосити, що в наявності їх немає у кількості, ті, що були зроблені-проходять випробування на війні, тому виготовлення може займати певний час, в залежності від замовлень, наявності матеріалів та ін., тому сподіваюся на розуміння. Також є певні естетичні вади, та нетипові для глушників конструктивні рішення,переконайтесь, будь ласка, що вас це влаштовує. Вартість глушника - 2500грн, адаптивний фіксатор-100грн,резерв в темі