Вітаю Шановне Товариство !!! Сьогодні зайшов на свою сторінку і зайшов у "Сповіщення". На цілу сторінку одні й ті ж повідомлення ... Якась така ось хрень ...
А слово "ПРИДУРОК" стосується його чи мене ... ??? Чи може він спецом тицяє по кнопках 50 разів щоб те слово частіше мені мелькало перед очима ... ??? Спочатку я подумав що то знову славнозвісний ВОРТЕКС ... Але глянув - НІ !!! Якийсь "Алієксієй" і підписано "ПРИДУРОК" ...
Тоді це спецом він робить а не як вище сказали камради що він просто "не може визначитися" ... він 100% визначився і "бавиться" у Вортекса ... Вортекс мені вже СМС на мобілку кидає ... тепер вже два поци мене переслідувати будуть ... Прийдеться мені мобілку міняти і клона на форумі реєструвати ... інакше від них не сховатися ... ...
Крім відрази, жодних інших емоцій (бентежень) манкурти викликати не можуть ... а манкурти із прийомами переслідуваня як у Вортекса чи Алієксієя, крім відрази викликають у мене ще й сміх ... ...
ото друже ви йому на мозоляку наступили добряче)))))))) мать через останню свою тему. ото рве пукана як то так совєтів ображати)))))
Використовувати його прийомчики - це опускатися до його рівня ... ??? А опускатися мені до рівня унтерменша геть не годиться !!! Справжній ІГНОР - це не реагувати на таких гамнюків ... ...
Особисто менi цiкаво,чому людина,яка багато років на форумі,дозволяє собі у причинах ігнору написати " придурок",а не конкретний привід?Наче підліток на вулиці,якому на чобіт плюнули шмарклями,а він не може кривднику нічого зробити.