Глава «Азов-Крым»работал ...

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем terraWW, 29 лют 2016.

1. terraWW

terraWW Obergefreiter

Повідомлення:
    367
    Глава «Азов-Крым»работал на ФСБ и возил взрывчатку, — СБУ

Председатель гражданского корпуса «Азов-Крым» Станислав Краснов работал на российскую сторону.

Об этом сообщил руководитель аппарата председателя СБУ Александр Ткачук во время брифинга.

«Краснов находится на связи с ФСБ с 2014 года. На последней встрече в Беларуси он с российским куратором обсуждали вопросы использования взрывчатки», — сказал Ткачук.

Кроме того, по словам Ткачука, Краснов передал российской стороне списки полка «Азов».

Как отметил представитель СБУ, в ночь на 28 февраля Станислав Краснов и Оксана Шелест были задержаны на заправке после закладки тайника на трассе Киев-Харьков возле села Счастливое.

По словам Ткачука, Краснов пытался сбежать, оказывал сопротивление.

В тайнике были найдены пластиковая взрывчатка — 42 кг в тротиловом эквиваленте, по силе действия — 7 противотанковых мин, а также 10 детонаторов, гранаты и т.д.

По данным СБУ, Краснов предварительно достал взрывчатку из другого тайника.

28 февраля Краснову предъявлено подозрение по ч.1 ст. 263 (незаконное обращение с оружием, боеприпасами или взрывными устройствами).

Источник: Украинская правда

1. (в наявності 18 шт.)
      Спочатку використовувалися зв'язківцями для спайки залізних або мідних проводів тобто замість з...
      225 грн.
    2. (в наявності 3 шт.)
      Нова дуже компактна турбо свічка , для розігріву їжі так і просто зігрівання, освітлення, можливість...
      185 грн.
    3. Находка на лесной поляне ! Нержавейка . Габаритные размеры = 30 х 13 см . Вес = 1330 грамм . Лично...
      850 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Нова дуже компактна пічка , для розігріву їжі так і просто зігрівання, можливість працювати як тверд...
      190 грн.
    5. (в наявності 12 шт.)
      Штормові сірники, сірники для виживання. Водо та вітро стійкі , вони горять за будь-яких погодних ум...
      166 грн.
  2. terraWW

terraWW Obergefreiter

Повідомлення:
    367
    Відео з реєстратора затриманого Краснова

3. Roman170

Roman170 Leutnant

Повідомлення:
    1.327
    Пропоную вашій увазі фотокопію і текст заяви Станіслава Краснова "Гонти" переданої декілька годин тому з СІЗО СБУ через адвоката. Читайте і робіть висновки.

«Адвокату Мамализі Андрію
    Краснова С.О.
    СІЗО СБУ

Заява
    Повідомляю Вам, що 28.02.2016 р. приблизно о 01.00 ночі я знаходився біля заправки SOCAR, що біля зупинки «Мала Олександрівка». Я побачив, що до мене підбігають люди з автоматами. Я зупинився та підняв руки. Люди, що підбігли, почали бити мене прикладами автоматів в голову та ногами по всьому тілу, хоча я не чинив ніякого спротиву. Також вони били мою дівчину Шелест Оксану Костянтинівну, що була зі мною.
    Після того, як вони приблизно хвилину мене били, вони замотали мені голову скетчем, щоб я нічого не бачив та взяли наручники і потягнули в ліс, приблизно за 300 метрів від заправки.
    Там приблизно 7 годин наді мною знущались та катували, безперервно мене б’ючи. Я лежав в багнюці та болоті з мінусовою температурою та періодично втрачав свідомість. Ніяких питань з будь-яких злочинів мені не задавали, а тільки казали, що мене вб’ють, що через наш Майдан одні проблеми, що всі добровольці, зокрема, Батальйон «ОУН» - злодії та мародери, не воювали, і всіх потрібно винищити.
    Після цього мене привезли на вул.. Володимирську, де приблизно годину ще катували до приходу адвоката приблизно о 10 годині ранку. А саме, ставили на розтяжку та били, коли я падав. Також ставили навколішки та притискали голову до підлоги та примушували швидко рахувати. Якщо я збивався, то знову били.
    Я вважаю, що все, що зі мною сталось – це результат репресій проти добровольців та майданівців, а також виконання прямого замовлення на моє усунення з боку Росії, оскільки там на мене заведено 4 кримінальних провадження, і так звана прокурор Криму Поклонська неодноразово обіцяла, що розбереться зі мною.
    Краснов С.О. (підпис) 29.02.2016 р.»

Sumy.Uk подобається це.
  4. Roman170

Roman170 Leutnant

Повідомлення:
    1.327
    Ігор Мосійчук
    1 ч ·
    Коротко з приводу брифінгу СБУ з по затриманню Станіслава Краснова "Гонти" і звинувачень його у співпраці з спецслужбами Російської Федерації.

1. На цю хвилину Станіславу Краснову пред'явлено звинувачення виключно за ст. 263 ККУ (незаконне зберігання зброї)

2. Якщо в СБУ є незаперечні документальні факти співпраці Краснова з спецслужбами Російської Федерації вони мають негайно бути оприлюднені

5. terraWW

terraWW Obergefreiter

Повідомлення:
    367
    В общем как всегда - "то ли он украл, толи у него украли..."
    Когда все это закончится... ?

Allex761, Окопщик, Tayfun_U та ще 1-му подобається це.
  6. DarkElf

DarkElf Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    60
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    97
    Повідомлення:
    4.518
    Адреса:
    Kharkov
    Можно смело перекинуть инфу в мою тему добровольцы против мусоров.

киллер 747, Hetzer 88, Tayfun_U та ще 1-му подобається це.
  7. Roman170

Roman170 Leutnant

Повідомлення:
    1.327
    Канадец, воевавший в АТО: Нужен не третий Майдан, а «ворошиловский стрелок»

Все называли его Друже Смит, он — украинец из Канады, где участие в иностранных военных конфликтах не поощряется. Он привёз довольно дорогое снаряжение и оборудование, которое потом осталось во взводе и сохранило немало жизней.

Veter-59, Владимир Херсон та Tayfun_U подобається це.
  8. Alex Richter

Alex Richter Старший санитар-модератор

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    138
    Лоти
      на продажу:
    3
      продані:
    253
    Повідомлення:
    20.144
    Адреса:
    Украї́на
    А что он еще должен был написать?
    Причем,если он наш и если он не наш,то текст не меняется.
    Верить никому нельзя.

Jon$, sirko 76, Yako та 6 іншим подобається це.
  9. Roman170

Roman170 Leutnant

Повідомлення:
    1.327
    СБУ не верю в первую очередь.

Hetzer 88, Sumy.Uk, Luftwaffen та 3 іншим подобається це.
  10. Zigfrid_

Zigfrid_ Oberleutnant

Повідомлення:
    2.257
    Адреса:
    Україна
    Хорошее начало, но СБУ явно работает не на полную. В стране еще много агентов разведок Бельгии, Японии, ЮАР и Аргентины. Ихний постоянный саботаж и провокации ставят под угрозу выполнение минских соглашений и провоцируют соседнее государство на агресию. Необходимо очистить страну самым решительным образом!

Hetzer 88, MuzDie, Sumy.Uk та 2 іншим подобається це.
  11. Roman170

Roman170 Leutnant

Повідомлення:
    1.327
    Коли прийшли по Завіруху — більшість мовчала. Волало лиш Братство. Потім прийшли по Поліщука. Заволало УНСО. Потім прийшли по ПС. Заволав ПС. Потім прийшли по Ходаковського і Тицького. Заволали ЧорКом і Реванш. Потім прийшли по Свободу. Заволала Свобода.

І ось, нарешті, прийшли по Азов. Заволав Азов.

І переход з “вільних” в “реєстрові” нікого не врятує. Не тіштесь погонами МВС чи НГУ. По “реєстрових” теж приходять.

А якби вони одразу заволали всі разом, не чекаючи, поки прийдуть по них?

Veter-59, Sumy.Uk, Luftwaffen та 4 іншим подобається це.
  12. Alex Richter

Alex Richter Старший санитар-модератор

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    138
    Лоти
      на продажу:
    3
      продані:
    253
    Повідомлення:
    20.144
    Адреса:
    Украї́на
    То есть никто даже не думает,что среди нас много крыс?
    Мне вот,допустим,не нравится один российский фсб-шник перешедший на сторону Украины в ПС и даже убивавший сепаров .
    Потом получил гражданство и перешел в Блок Петра Порошенко:eek:
    Я считаю его агентом глубокого залегания,который начнет действовать,когда поступят указания.Я не шучу.
    Надо еще у правосеков по узнавать скольких они таких обнаруженных "друзей" в последний путь отправили.

Veter-59, alexapi, von Goltz та 12 іншим подобається це.
  13. Roman170

Roman170 Leutnant

Повідомлення:
    1.327
    Крысы есть,только когда дают срок за видео брелки,видео ручки,сигнализации,антенны и т.п бред.Возникает много нехороших мыслей.А с триадой -суды,прокуратура,сбу,знакомы все.Бизнесмены они здатные были.А теперь стали все такие правильные?Дел громких -по подобным заявлениям много,только все они вызывают недоверие и смех сквозь слезы.

Luftwaffen, Tayfun_U, Лісоруб та ще 1-му подобається це.
  14. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Роман а мотивувати чимось треба свої думки,не так все просто на вулиці і в країні,берем приклад іде людина по вулиці в вишитій сорочці і з браслетом на руці синьо-жовтим,ну чим не патріот,а фактично збирає інформацію для ворожої країни з імперською "онкологією":mad:

15. Zigfrid_

Zigfrid_ Oberleutnant

Повідомлення:
    2.257
    Адреса:
    Україна
    Правильно. Треба ходити в сіреньких тєлогрєєчках, тоді в ворогам нічим буде прикривати свої злочинні наміри. А то понавдягають вишиванок і вже неначе й патріот, а посади такого - так всі кричатимуть "зрада!".

16. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Ви про що:eek::eek:

17. Zigfrid_

Zigfrid_ Oberleutnant

Повідомлення:
    2.257
    Адреса:
    Україна
    Про руку кремля.

18. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Давйте про немиті руки поговорим потім,а в даний момент подивимся за розвитком ситуації- Глава «Азов-Крым»работал на ФСБ и возил взрывчатку, — СБУ

19. Zigfrid_

Zigfrid_ Oberleutnant

Повідомлення:
    2.257
    Адреса:
    Україна
    Ну взагалі-то всі знають, що опори ЛЕП, які ведуть в Крим були підірвані за вказівкою ФСБ, щоб спровокувати російський наступ на Херсон. Ви про це не чули ?

MuzDie подобається це.
  20. Roman170

Roman170 Leutnant

Повідомлення:
    1.327
    И где же обещанное наступление?Пока все видят глубоко положительный эффект-подобной меры.И крымнаши,чуть поумнели.Да и бизнес с агрессором-вызывает недоумение.Скоро Вам расскажут,что росийские фуры блокировать нельзя,а блокировщиков сбу запроторит за граты.

21. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Повідомлення:
    9.331
    Адреса:
    Сектор_М
    Ну агенты глубокого залегания всегда к главному залегальщику в БПП стекаются:cool:
    .

22. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.965
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    Деж ми Їх хоронити будемо...........

Sumy.Uk та Tayfun_U подобається це.
  23. Roman170

Roman170 Leutnant

Повідомлення:
    1.327
    Да я вижу двух главных агентов кремля 1.порошенко. 2.верховная рада

киллер 747, Sumy.Uk, Luftwaffen та 2 іншим подобається це.
  24. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Повідомлення:
    9.331
    Адреса:
    Сектор_М
    В верховную раду все не поместились....

Hetzer 88, Luftwaffen, obuch59 та ще 1-му подобається це.
  25. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Повідомлення:
    9.331
    Адреса:
    Сектор_М
    Ну да! Взяли за шпионаж а обвиняют только по 263 - вам не кажется это странным?
    263 - это чисто имперская фишка! Кстати Тараса Григорьевича Шевченко тоже в своё время по этой статье мацкали обвиняли! -У него аж цельных три пистолета нашли!
    .

Luftwaffen, Roman170, obuch59 та 2 іншим подобається це.