Підскажіть приблизну ціну. Гирі не чищені, тільки промиті водою. 1 пудова гиря ( приблизно16.3 кг), 2 пудова гиря ( приблизно 32.5 кг) Знизу на 2х пудовій просверлено невеликий отвір, як я зрозумів це для : "Низ с воронкой в центре. Доподлинно известно, что выделывая воронку, мастер убирал лишний вес (вес гири подгонялся к эталону)"
Навряд чи хто їх купе за вартість спортивних гирь + 100 зверху за царизм . Спортсменам однаково яку рвати чи штовхати , чи царську чи радянську , аби зручна була . Ручка в цих гирь незручна особливо у 16кг , долоня не пролізе у вушко . Мабуть це гирі щоб важити всіляке збіжжя , а не спортом займатися . Спортивні гирі зараз коштують дуже дорого , на барахолках 16кг продають за 250грн , але ніхто не купує . Я ось в цьому місяці купив собі 16кг за 120грн і дві 24кг по 180грн за гирю . Ціна цим царським гирям трохи дорожче металолома і то треба знайти покупця .
Вы спросили сколько стоит, я вам сказал по стоимости, без условно гири на любителя, хоть обыкновенные СССР, хоть царские, скажем так товар специфический, все таки гири с историей, не могут они стоять по стоимости металлолома, продать можно вопрос как быстро.
Воно то так , із історією . От тільки хто їх купуватиме , спорсмени - навряд , колекціонери - можливо . Але якщо відштовхуватися від цін на спорт інвентарь то навряд їх куплять і колекціонери . Якщо в нас на барахолці просять за 16кг гирю 250грн , то 32 буде коштувати 500грн , а в магазинах на гирі ціна взагалі зашкалює http://www.sportreal.ua/catalog/lanes/weight/giri 16кг - 525грн , 32кг- 849грн .