Гильзы Lapua .223 Remington нові. Коробка відсутня. https://reloading.com.ua/gilza-lapua-223-remington 5 709грн. за 100 шт. – 50 % (моя знижка) = 28,65 грн. за одну гільзу. Моя ціна – 2 350 грн. 82 гильзи.
Є також невелика кількість Lapua MATCH 223.rem Ця історія більш цікава. Другими в чергу першості по виробникам гільз я б поставив шведського виробника Norma..223.rem Користувався ними. Цікаві, але трохи не дотягують до якості Lapua. Їх теж знайшов невелику кількість. З.повагою, Володимир.
Які маніпуляції із гільзами проводилися: 1) мийка (чистка поверхні); 2) видалення старого капсуля (deprime) 3) видалення крімпу (primer pocket swaging) 4) зняття фасок дульця (inside and outsize chamfer and deburr) 5) індукційне відпалювання дульця (AMP MK2) Full length sizing 6) змивка, зняття змазки, сушка гільз в апараті.
Причина продажу: Початок повномасштабної. Використання валового патрону S&B в калібрі 5,56х39 замість цивільного .223 Rem. Відсутність потреби у варміті, високоточної стрільби. Другий раз релоудити вже не довелось. Наявні чеки з магазину Ібіс.