Гільзи ПСВ і їх ціна

Тема у розділі 'Кулі та гільзи', створена користувачем SH9, 26 вер 2013.

1. SH9

SH9 Oberschütze

Повідомлення:
    65
    Адреса:
    Україна
    Усім привіт !!!!! Може хтось підказати, по гільзах 7,62 ПСВ. Чи є такі, які мають ціну (типу як монети якісь ціняться, якісь ні так металолом) Якщо є то які (якого виробника, року)?

goro подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Полигон..В основном 5.45…..Количесво 3000++
      1000 грн.
    2. ММГ Чехословацького холостого набою 7,62 Наган. Матерiал гiльзи - сталь лакована (ГС). Використ...
      90 грн.
    3. Гільзи ТТ. біметал. Б/У. Без тріщин. Під капсуль ( Бердана діам. 5 мм.) Лот 50 шт.
      265 грн.
    4. ММГ .Все тир.пуля магнит.Гильза латунь.Пуля сидит плотно.ММГ в размере. 8шт
      240 грн.
    5. (в наявності 15 шт.)
      Патрон винтовочный, учебный 7.62*54 мм Заводского изготовления. Об этом свидетельствуют продольные в...
      30 грн.
  3. старатель

старатель Feldwebel

Повідомлення:
    2.537
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    а этот раздел помониторить слабо?
    http://reibert.info/forums/ММГ-Боеприпасы-стрелкового-вооружения.122/
    или вы думаете что на них есть фиксированные цены? для оценки есть специальный раздел-сколько стоит.создается тема,загружаются четкие фото-донца,гильзы-ммг патрона в целом и примерно скажут,сколько.

4. SH9

SH9 Oberschütze

Повідомлення:
    65
    Адреса:
    Україна
    Просто, я не хочу створювати багато не потрібних тем і фотографувати кожну гільзу. Так як мої знання в гільзах закінчуються тільки розгляданням клейм ))). Через що і хочу, щоб скинули фотографії, або ссилки (в личку або в темі) з чимось конкретним і просто звіряти з своїми зразками.

5. старатель

старатель Feldwebel

Повідомлення:
    2.537
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    я русским языком написал-фиксированных цен нет! от 1й гривны до 500гр.бери и мониторь форум!

6. studentgr53

studentgr53 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    416
    Адреса:
    Кропивницький
    Дорожчі гільзи англійського, німецького, австрійського виробництва, турецького, іранського рідше зустрічаються, тому ще дорожчі, із царських чим раніше, тим дорожче, із 1917-1920 років дорогі гільзи Донського (Добровольчої армії), не знаю як правильно написать, але гільза має клеймо із буквою Д кирилицею, із радянських більше гільзи для Шкасу дорогі, також фінські на Зимову та ДСВ. Дивіться на стан, дату виробництва, завод.

7. старатель

старатель Feldwebel

Повідомлення:
    2.537
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    тоесть,тебе лень сфоткать и выложить,а принесите ка мне все на блюдечке-а я сравнь и буду продавать?помониторить тоже лень,не сильно нагло?
    вы ребята тратьте свое время-а я буду зарабатывать.....не вопрос,если самому лень,я сделаю каталог,с фото и ценами-но не за спасибо,любая работа должна оплачиваться-300гр и будет каталог.

8. SH9

SH9 Oberschütze

Повідомлення:
    65
    Адреса:
    Україна
    Чоловіче добрий, ти думаш так легко їх сфотографувати, коли їх більше тисячі. І при чому тут (вы ребята тратьте свое время-а я буду зарабатывать). От приклад тобі. До мене написала людина і поросила усі гільзи до 1914 надсилати фотографії її. А ще один користувач форуму написав тільки маннліхер присилати до 1914. І я цю тему створював, бо думав можливо існують каталоги, чи щось подібне, чи попросту люди яких цікавлять гільзи конкретних років, що і відбулося почали писати за конкретні роки запитувати. А тепер серед усіх гільз що в мене є буду шукати ті роки за якими запитували. От і все і я не розумію вашого обурення з цього приводу.

9. старатель

старатель Feldwebel

Повідомлення:
    2.537
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    для этого гильзы сортируются по видам,годам,маркирвкам и делаются фото,у меня в общей сложности больше 2000 разных гильз,за сезон насобиралось,сижу-мониторю.сортирую,а потом буду фоткать,а часть в лом.я сразу написал-ценовых каталогов нет.надо мониторить и сравнивать или фоткать и на оценку.если лень этим заниматься,тогда сдай в лом.