Віддам гільзи 12 калібру з-під набою Тахо Практика. Кількість близько 200 шт. Самовивіз зі Львівської пл. (м.Київ) 050 9182460 Антон
Таки ні Поспілкувавшись зі знаючими людьми, дійшов висновку, що дешевше та безпечніше буде купувати набої.
"У багатих - свої причуди".....(с.) І ніякі, Ваші знайомі, не "знаючі люди", само релоаджені набої - набагато безпечніші і якісніші ніж конвейєрні, а особливо в порівнянні з продукцією такої фірми як "Тахо".... З пов.
Хлопці, ви мабуть мене не вірно зрозуміли. Мене ніхто не відмовляв крутити з тих гільз набої. Мені просто розповіли, що мені ще потрібно окрім оцих от гільз та мого бажання. І після розповіді теє бажання вийшло за дужки формули самокруту
З точки зору безпеки скажемо так: своїм дітям я б скорше дозволив стріляти Тахівськими набоями, ніж тим, що я можу накрутити. Принаймні, там це роблять професіонали. І до речі, я не знаю, чим можуть не подобатись набої тахо. Як на мене чудова штука: коштує 10 грн, осічок немає, в мішень попадає, відбій мене з ніг не валить . Як на мене - перфектна комбінація.
Камраде, з усією повагою до Вас, але не кажіть більше ніде цих слів, бо діти, це те заради чого ми живемо на цьому світі. А от про професіАналів з фірми Тахо, Ви погарячкували, мабуть дуже мало користувалися продукцією цієї "фірми".... Дуже м'яко кажучи, це що називається у них набоями - настільки не стабільне, (шротові набої то пухкають, то на п'яту точку мисливця садять при пострілі і дуже багато чого можна, ще розказати про ту якусть), так, що я наприклад десяиому закажу про цє чудо..... А Ви - діток побережіть.... З повагою.
Колего, Ви праві, мій досвід користування Тахівскими набоями представлений на першому фото в цьому пості Зрозуміло, що ця статистична виборка - ніяка. Тому не маю підстав сумніватися в Ваших словах.
Очень хотелось бы чтобы национальная фирма радовала своей продукцией. Made in Ukrein - в случае с ТАХО перекладается как "Пороблено в Украiнi". К большому сожалению. В начале своей охотничьей практики усиленно пользовался продукцией данной фирмы, но из-за,как упомянуто выше, " нестабильности", полностью отказался от этих патронов. Сейчас пользуясь исключительно 100% самокрутом, хотя он мне обходится иногда дороже ТАХО, и горя не знаю. Тот кто ценит не пальбу, а выстрел меня поймёт. P.S. извините за ср...ч в теме.
Звичайно під визначенням "нестабільності", я дуже й дуже пом"якшив оцінку цієї продукціїї... А ле ж ми люди чемні - правда ж, та й не на полюванні серед друзів де можна сказати кріпке слівце.... З пов.
Я так розумію, що камрад їх віддавав просто так.... І доречі він їх вже віддав, про, що він написав зверху.....