Доброго дня шановна громадо допоможіть розібратись з гільзачом , на мою думку як проводилась розсаперка то все було згорнуте в яму гільзи по розмірам як маузеровські, клейма в основному 3 вида (на фото вказав) жаль майже всі пошкоджені ( супутка заптчастини танка Валентайн) ну і останє фото це сопутка з гільзачем, ящо можна хотілось би знати чи взагалі на такі клейма можливий інтерес так як гільз ідеально рівних нажаль одиниці. З Повагою
Как бы БрЭн в данном случае не совсем корректно, на Валентайне стояла 7,92 BESA лицензионная копия чешского Zb-37(Zb-53), тем более фрагменты ленты к 7,92 BESA в гильзовом сбросе тому подтверждение
"Как бы БрЭн в данном случае не совсем корректно," я щось цього не зрозумів вибачаюсь розясніть мені. З Повагою ... да частина гільзача була взірвана і находиться в лентах
3-я фотография с ударником ручного пулемета Zb-30 под 7,92х57 Маузер и его английской лицензионной версии под .303 Бритиш БрЭн, Ваши гильзы 7,92х57 английского производства к 7,92 мм пулемету BESA.
Вдячний за розтлумачення підскажіть чи можливий на них інтерес на ауці в такому стані ? чи просто здати на метал і не морочити собі і людям голову. З Повагою