Доброго дня шановна громадо.. добрався я накінець то до свого гільзача який за цей сезон наритий був, на метал жалко здавати гільзи, різні є, може кому буде цікавий на ауці, той гільзач що окремо в мішку на перших фото і потім висипаний ( гільза 45мм для розміру) тоце з танкового підрива все разом викопано було з танка Валентайн ось ссилка на оприділення https://reibert.info/threads/gilzach-tankovij.1055351/ там видно який він і які клейма інший гільзач копаний на позиціях, не перебирався так як нема натхнення порпатись мені в ньому. Питаннячко. ціну лома бронзи витримає на ауці? З Повагою
я недавно продавав 76 мм з французьким клеймом... ціна метала навіть інтересу від декількох покупців не було , то не бачу смислу гратись з ними. все кучкою викинути і все... кому тре то буде щастя ) і мені добре буде бо не тре буде сунути на прийомку і слухати як прийомщік соплі пускає бо то воєнщина і покупець цікавий гільзач для себе найде бо в мене тут дуже багато різних гільз так як недалеко від Польщі мешкаю то гільзач дуже різний.
Трохи дособирав ще гільзача який лишився і виложив все одним лотом, ось ссилка на продажу. https://reibert.info/lots/.347507 З Повагою
Цена фантастическая, почти как на приёмке, только учтите что ещё пересыл будет стоить прилично да и что бы сдать их по той цене что Вы поставили на приёмку, нужно капсуля повысверливать, а это при таком количестве работа немалая. Как по мне если хотите всё скопом отдать и не е..тся, то грн 65-70 за кг.
І вам доброго дня, ну от получається так , ціна прийомки в мене зарас 98 гривень понятне діло тре буде 2 дня довбатися щоб здати на лом, тим паче ціна лому росте, минулого року ціна в середині січня на початку лютого була 125 гривень - 15% те що вони знімуть ( за копанину) всерівно буде 100 гривень... то не горить щоб здати) тим паче там є різний гільзач який можна буде ще поштучно продати і його там повірте не мало. я виставив на аук щоб просто не гратись з ним, по тій ціні по якій я готовий віддати... а ні то піде на лом посеред зими, то не є проблемою пару днів приділити різанині гільз не перший рік здаю ж. З Повагою
Ну дело Ваше, ну а то что возни с ними пару дней то Вы конечно шустрый По 125 зимой это конечно крепко! Удачи.
в нас не обовязково всю дрібноту сидіти болгаркою пиляти .... сокиркою плещу і здаю... більші гіьзи так тре різати капсуль але ж то не проблема болгарку зажати між досками в тіскі і кнопку скотчом мотонути... і посидіти погратись... і нема тут нічого шустрого. З Повагою
в мене в місті то пока що це лихо минає стороною, хоча також чув від камрадів з області і не тільки що сверлять.
Мелкую латунь бывает берут без проблем. Даже быть не надо ничего. Бывает даже большие гильзы берут. Просто снимая вес капсуля который потом удалить надо (сталь) . Надо не лениться и найти ту приемку где будут брать, на постоянной основе )
Цікаво, хто дасть 6000 з копійками за торбу битого брухту? Що з ним робити? Ну купив. Ну заплатив за посилку гривень 200. І шо далі? Зробити коллаж?
цена у нас уже упала до 80грн за кг - это сезонные колебания , но сколько такие цены будут держаться в НАШЕЙ СТРАНЕ - вопрос очень загадочный....... Продавать металлолом по "потэнциальной цене металлолома в будущем "через АУК , а потом еще и процент за продажу заплатить - занятие для очень эксцентрических индивидуумов( ТС - без обид ). Во что-то большее, чем металл эта куча металлолома превратиться только после чистки , разделения по темам , перебора по клеймам и качественного фотографирования редких экзэмпляров( если таковые найдутся). Драки на АУКе точно не будет - готов поспорить . Все сказанное ИМХО. На форуме есть камрад , который покупает металл по приемлемым ценам , неоднократно имел с ним дело - наилучшие впечатления от общения и сотрудничества. Правда цена поскромнее чем в ювелирном салоне Но каждому свое.......
Форумчани, продажа цих гільз це не "горюче" питання з яким тре як бистріше здихатись аби не було) не продастся то не продасться ) піймаю момент коли ціла лома на прийомці буде гарною піде весь туди) як форумчанин підмітив гільзач різний і багато ломаного (і кривого з гнутим також) так і є, але як хтось має бажання погратись з ним і перебирати то я ж з радістю віддам за цю стартову ціну ( аби не бились на ауці) і мені меньше роботи потім буде і комусь буде забава)
все так , только вот даже стартовая цена значительно завышена для покупки через интэрнэт опять ИМХО , но практика подтверждает
ну а дешевше віддавати аби віддати? це теж не варіант( краще уже на лом здати пізніше, дешевше завжди мона Завжи віддати і найдуться клієнти які не проти заробити) було б там 5-10-15 кг то здав би навіть не заморочувався б а тут майже 69кг.
muxalu4 правила и обычаи на приемках металла разные , но вот про то что Вы расскажите тому , кто металл не сдавал.... 68 кг пересверлить , переплющить , потратить электроэнэргию и ресурс электроинструмента , а также несколько своих трудодней. Это стоит не один десяток гривен. Как с математикой? С рентабельностью ? Но если Вас это не пугает - удачи