Добрий день. Будь ласка оцініть для продажу гільзу. Допопомгли розшифрувати як: RhMF - Rheinische Munitionsfabrik Düsseldorf, листопад 1914, St - Stark - посилений. Є вмятина десь на 4*1,5 см. (на фото видно). Більше пошкоджень немає. Не гнилий. Метал міцний.
не така вона і рідка,частенько проскакує.на пердоліті(гади закрили мої покупки)гарну брав за 300.от снарі від неї набагато рідкісніші,особливо хімічні-рарік.
пів року вже у продажі і стан набагато ліпший,нікому не треба. https://auction.violity.com/70789989-gilza-1918god-klejma-markirovka
Я о чем говорю, разницу в клеймах видите? В большинстве проходы с сокращенной буквенной маркировкой заводов, месяц и год изготовления. Такие как, Polte Magdeburg, Dusseldorf естественно будут дороже. Это лично мое мнение.
хорошая гильза, если почистить гильзу от окислов и налета, после чистки гильза будет стоить больше 300 гривен.
ну,це для тих хто клейма збирає,тоді не спорю. але як на мене стан сильно убітий,після чистки буде ще гірший,тому моя думка 200 потолок.
Всім дякую за допомогу. Для себе визначився. Доречі стан там не поганий. Просто вона тільки зверху змита водою. Взагалі не чищена нічим