Вітаю. В зв'язку з тим, що напівавтомат у 308 калібрі проданий, в мене утворився надлишок гільз у 308 калібрі. Які власне і пропоную. Весь лот на фото, підставки не продаються, а от коробки МТМ (зелені і одна синя) можу продати разом з гільзами, або окремо. По гільзах: Ціна вне залежності від виробника - 2 грн. шт., гільзи є як одностріл, так і двостріл, приблизно 60 і 40% відповідно, капсульний крімп знято, миті і декапсульовані. По кількості і виробникам: GGG - 226 шт. Hornady - 200 шт. PPU - 2 шт. HotShot - 2 шт. Коробки - 180 грн. шт., є одна під 223, вона 170 грн. Оплата на картку ПУМБ, відправка НП за рахунок покупця. Резерв в темі, питання в ПП. З повагою.
Гільзи GGG, та 4 шт. інших виробників оплачені і сьогодні поїдуть. Гільзи Хорнаді в резерві до вечора. Всім, хто першим резервував коробки - відписав у ПП. Кому не відписав, значить ви другі і вам напишу, якщо перші резервісти відмовляться. З повагою.
Шо за хірня,завжди щастить як "утопленнику" Бліннн... у мене що,така карма? Чому всі купляють,на шару,а мені завжди приходиться переплачувати ??? Боже,за що я тобі так завинив ???
Сподіваюсь, що це було риторичне питання, бо я, чесно кажучи, не знаю на нього відповіді? Де в чому і сам такий)) З повагою.