Привіт всім курилочним спецам, якщо питати в когось то це тільки тут.)) Є підземний резервуар для дощової води на подвір'ї, до якого при ремонті та переїзді не доходили руки. А це заліз, обдивився, стан на трієчку, бо мурований аби як, хоча ще тримається. Залиті стінки, цемент з камінням. Хочу спробувати підшаманити бюджетно, раптом вдасться, вода не завадить для поливу, можливо прання. В планах позапихати щілини, і проштукатурити всю площу по сітці з скловолокна. Гідроізоляцію не можу придумати як краще провести. Рідким склом з добавлянням в штукатурний розчин? Не дуже хочеться гратись при непевному результатв, легше прокрасити ним же. Коротше хз як краще зробити. Міг би фуганути бітумом, з покинутого асфальтного заводу, але там навряд чи вітаміни в його складі )) Пишуть що в застиглому вигляді він нейтральний до води, та сумніваюсь.Хто розбирається, чи хоче просто пофлудити, вітаю в темі))
Забив. Ціни кінські за метр, не уявляю як її поклеїти, і скільки протримається на стінках, які не ідеально рівні, мабуть в останню чергу розгляну як варіант
Да надо поковырять стенки, может начинка вычинки не стоит, Строил тут явно рукожопый мастер, задолбался переделывать, потому и бюджетно если получится то гут, а если не то лучше винный погребок смастырить или трактором сровнять
Ну я наліз по 500-1000. Та там , в любому випадку майже не реально поклеїти нормально, та й навряд чи в райцентрі вона є, а замовляти десь, то ну її ту плівку куди подалі. Ідеально було б водостійкою штукатуркою пройтись, тріщини все рівно треба заліплювати. Та я б і не напрягався, але іноді перебої з водою, то можна було б дощової, або з водопроводу на запас, типу такого. Простіше мабуть бочку поставити.
Ще раз повторюсь, резервуар підземний. Така собі кімнатка, зверху отвір як в кирниці. Якщо навіть вони мені пошиють мішок, який я туди зможу втулити, якось там приліпити щоб не обвисало, то вся ця лабуда мені вийде золотою, простіше забити на цю яму що є, вирити нову, закопати пластиковий резервуар, то десь по ціні на одне вийде, та ще й надійніше.
Камерад, у моєі мами дві таких ємності. Ми коли у 87 році як завжди переіздили, купили будинок на окраіні Світловодська....там у 60- х роках попередній власник іх і зліпив...з гі@ на і цементу. Я раз у 5- ть років коли вибере воду, залажу туди і підмазую тріщини 500- м цементом із добавкою за 70 гривень і нормас...за рік сантиметрів на двадцять утікає водичка.
Ну я теж планую 500м цементом посилити хоч трохи, розколупавши тріщини, там стінка зовсім тонка, (таке враження що була викопана яма і земля поштукатурена), а потім штукатурнути трохи всю площину, просто як би питав чим додатково стримати вологу, щоб хоч трохи надійніше. Проб'ю навскрізь бо там зо два пальці мабуть, не товще.