Гідратор Camelbak DDPM . Новий Camelbak Individual Hydration System . Оригінал , Британія Матеріал - Cordura 1000D Об"єм: 3л Є лямки та різні кріплення ( лямки та петлі для кріплення на наплічник ) Колір: камуфляж DDPM Стан: чехол новий ( склад ), гідромішок скорше всього б\у . Ціна - 260грн . Додаткові фото за бажанням Якщо присутній дефект, він показаний на фото Резерв у темі, реквізити в лічку Оплата на карту приват, пересил НП за рахунок покупця . З повагою, усім приємних покупок!
Вы даёте гарантию,что он новый и ни разу не использовался,не мылся волонтерами и т.д.А то мне один "товарищ" пытался впарить бу-шный гидратор,уверяя что он новый!!!(он и до сих пор в это верит).Внутри была плесень и присутствовали явные признаки использования. Пришлось вернуть,а потом пошли байки про волонтеров,которые его помыли и не просушили и типо я выпендриваюсь.Насколько я знаю у новых гидраторов поилка запаяна в блистер.А зачем Вы его из упаковки достали?
Слушно. Я залізу всередину із ліхтариком перевірю візуально і на запах. Мною не користований. Слідів використання не побачив, і сам купляв як новий тут на форумі (з упаковки виймав не я) Перевірю, напишу
Слідів використання не знайшов. В наливній горловині і в поїлці запахів немає. Поїлка на вигляд нова, без слідів Пахне виключно гумою. Чесно кажучи, жодного разу таким не користувався. Лежав без діла. Тож я не уявляю, чим може пахнути б/у-шний . Можу відправити наложкою (із предоплатою пересилу), якщо покупець матиме сумніви Або самовивіз в Києві, Троєщина
здається мені, Ви були праві зробив фото на просвіт гідромішка, там якась пляма. можливо змазка, а можливо сліди б\у Як новий його вже не розцінюю, сам трохи лохонувся((( мда Чохол явно новий, а от гідромішок.... Хоча можливо якась змазка чи тальк, хз, запахів не має Але щоб нікого не ображати, знижую ціну