Георгій 4

Тема у розділі 'Нагороди', створена користувачем superex2013, 7 лис 2022.

1. superex2013

superex2013 Feldwebel

Повідомлення:
    858
    Доброго вечора. Може хто підкаже .як взнати інформацію про дану нагороду.Власник.за що і т.д. Предмет копанний. не далеко була знайдена медаль За хоробрість. нажаль з вирубаною серединою.Буду вдячний любій інформації.Всім миру і добра!

Bangalor подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Німецький знак “Поранення”. Присутній мікроскопічний отвір, гадаю, що додатково кріпилася якась ембл...
      1200 грн.
    2. стан на фото гадаю що толковому часовщіку не складе особливих складнощів довести до ладу
      6000 грн.
    3. Мініатюра ЗХ+Гінденбург. Збільшена (11 мм.).
      1200 грн.
    4. Распродаж коллекции ! Серебро ! Вес = 16 грамм . Лично сам хорошо упаковываю все свои лоты !...
      5000 грн.
    5. Тяжёлый металл (латунь/бронза), фото на листе в клетку для масштаба Пересылка Укрпочта или Новая Поч...
      880 грн.
  3. superex2013

superex2013 Feldwebel

Повідомлення:
    858
    Фото.

Images:

IMG-e426c96f3c85fc3fc7694abc06d1f18c-V.jpg
    IMG-ea7fca834fe274b0e9373c0d28613fec-V.jpg
    Bangalor та СМЕРШ-44 подобається це.
  4. Bangalor

Bangalor Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    52
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    96
    Повідомлення:
    4.842
    Адреса:
    Україна
    Доброго!
    Згідно довідника Патрікєєва прізвище не встановлено. З числа хрестів, виділених на 11 армійський корпус, нагородження, скоріш за все, друга половина 1916 року.
    З повагою,

Останнє редагування: 7 лис 2022
    Pakkenen, kyltic, superex2013 та ще 1-му подобається це.
  5. superex2013

superex2013 Feldwebel

Повідомлення:
    858
    Дякую .Я так і думав .судячи по номеру. що десь в такий час було нагороджено кавалера.Ще раз дуже дякую!

Bangalor подобається це.
  6. 78vvc

78vvc Stabsgefreiter

Повідомлення:
    179
    По номеру нагороди НЕ можливо мiркувати про рiк нагородження, вiд слова - ЗОВСIМ, тим паче, що достомено не вiдомо чи було здlйснено само нагорождення взагалi. Тобто чи мав саме цей знак свого власника, або залишився "не врученым".

7. superex2013

superex2013 Feldwebel

Повідомлення:
    858
    В нашій місцевості часто попадалися такі знахідки .які були підтверджені .вірніше .мали свого власника. по опреділенні. А як він не може мати власника я не знаю. Думаю .що нагородження відбулося пізніше і не збереглися записи .І я не можу зрозуміти .як не могло бути нагородження? Він що з неба впав? Тим паче що недалеко була знайдена медаль "За хоробрість" .нажаль з вирубаною серединою.хтось познущався.А хрест .як мені відомо .вручався разом з медаллю.Бойових дій .на той час в нашій місцевості не велось.Більш ймовірно .що був привезений власником .після служби .Дякую за увагу до теми !

Роман Кравчук подобається це.