Здравствуйте комрады! Винничане, есть ли в этом чудесном городе или не далеко по области тир /стрельбище где можно пострелять в аренду из огнестрельного оружия? Еду в Винницу в отпуск, интересно есть ли там такое развлечение! Всем заранее спасибо!
Вітаю. Є стрільбище під Тивровом. Займається ним камрад Kajaba. Всі питання до нього. Він працює у вінницькому Стволі. https://reibert.info/threads/youtube-kanal-ob-oruzhii-kajabatsa.1087520/
К сожалению, и близко такого ничего НЕТ! Не знаю что там у уважаемого камрада Kajaba, по одному из его видео, он нервничает от того, что пустил людей к себе пострелять, а они, во время съёмки, о ужас....... стреляют и мешают творческому процессу. Kajaba, ничего личного , просто как-то резануло снобизмом. GPNVG-18, ничего вы Виннице не найдёте, негде здесь стрелять. Разве что есть знакомые, договорятся с военными заехать на стрельбище в с.Тютьки.
В стрільбище вкладені досить великі кошти. За два останні роки фактично зі смітника зробили повноцінне стрільбище. Думаю, якби до вас додому хтось ломився побухати на кухні, ви б теж не мовчали. А в Тютьках стрільбище відомче- вч 3008. Без зв`язків навряд чи пустять сторонню людину.
Ну с камрадом поговорю, если есть возможность арендовать оружие и место на стрельбище тогда гуд. Спасибо вам за вариант!
Шановний Alexmusel, поясніть будь ласка свій меседж. Ви уважно, ще раз перечитайте що я написав!!! 1) Нічого не заперечую проти бізнесу. "Вкладені досить великі кошти", ну і добре. Зробили зі смітника стрільбіще, взагалі молодці. При чому тут мій дім, моя кухня??? Я прокоментував те, що кожний може побачити на відео Kajaba. Він пустив людей, вони стріляють, він знімає відео, він незадоволений звуками пострілів, вони йому заважали. Гості на стрільбищі Kajaba розпивали спиртні напої? Вони самовільно вломилися на стрільбище? Так яким боком до цього мій дім і кухня? Взагалі недоречне порівняння. 2) По Тютькам я так і написав, якщо є знайомі які домовляться ....... що я не так відповів? Чи мені треба було відіслати людину в Гавришівку?
Все просто. Моя територія-мої правила. Навіть, якщо тебе пустили постріляти, чи на кухню кави попити, потрібно поважати господаря.
Я не зрозумів ні першого Вашого меседжа, ні другого. В мене склалося враження що Ви написали аби написати. Дійсно, моя територія, мої правила. Все просто, дай команду "не стріляти 20 хвл." і знімай відео. А то приїхали ділетанти з помпами і заважають. До речі, я підписаний на канал Kajaba і з задоволенням проглядаю його відео.