Доброго дня. Цікавлюся такою темою як: виготовлення газового симулятора зброї для реконструкцій. Читав що також є назва: LPG установка. Буду радий різноманітній інформації. З Повагою.
Складна штука. Наскільки я знаю, в Україні не виробляють. Можна придбати в США і, здається, в Німеччині.
Я на даний момент у Польщі і бачу, що у місцевих реконструкторів це популярна річ. Тому цікавлюсь цієї тематикою, особливо як виготовляти і тд. Нажаль в неті мало інформації. Хочу поспілкуватись з людьми які мають певний досвід у цій справі.
Це ж як ту моську перебудувати на той газ? Це вже тоді не зброя, хоч і вихолощена, а галіма іграшка типу приводу на страйкбол. Я проти. Це... Райдужний напрямок реконструкції, на мій погляд.
Я бачив макси під газ. І лежав "трупом" під їхнею дією, метрів за 10. Що то, що то не вєрю) Зовсім інші відчуття, ніж з холостими. Вже не говорю про реальні бойові)
Не знаю, як сказати. Воно відчувається, і коли сиріляєш, і коли лежиш метрів за 10-15 від такого девайсу.
Хтось підскаже може були статті чи обговорення на Райберті присвячені даній газовій репліці? Можливо хтось з камрадів займається виготовленням таких девайсів?