Продам по-своєму рідкісний газовий пістолет ФОРТ-12Г 9 мм (заводська поліровка) перших років випуску з першої партії. Серія пістолета «В», рік випуску вроді 1999-2000, точно не знаю (я другий власник). Пістолет повністю фрезерований (не литий), дозволить використовувати патрони великої потужності. Ствол встановлений на нерухомий штифт, це всі зміни, які в нього вносилися. Мій настріл тільки для продовження дозволу, настріл попереднього власника мінімальний, на фотографіях видно стан як новий. Комплект: пістолет, магазин 1 (із бойового), шкіряна плечова/поясна кобура A-Line із скобою прихованого носіння, кейс «Форт», додаткова посилена пружина (нова), коробка «Форт»(не рідна). Знайшов опис на подібний пістолет. https://wwww.7-62.ua/ua/good/id/24563 Пістолет зареєстрований в Києві, перереєстрація відповідно також в Києві. Переоформлення за рахунок покупця. Увага: продаж тільки при наявності дозволу на придбання зброї або повна передоплати на час оформлення документів. Резерв лише під оплату. ЦІНА: продано Також продаю: Remington 597 кал. 22 LR (нова) Remington 700 ADL Tactical FDE 20" кал. 308 Win (7,62/51) новий Remington 870 Express Combo кал. 12/76. Стволи - 71 і 51 см (нова)
Комплект змінено, перший пост редаговано. Ціна актуальна! Резерв тільки під залог. Оплата у валюті (нового формату без надписей та печаток) або по комерційному курсу в гривні.
Проведено огляд технічного стану зброї, відповідно до якої все відповідає вимогам до газової зброї. Відстріл газової зброї вже не проводиться. Довідка дійсна 60 днів від сьогодні, по завершенню її дії пістолет буде знятий із продажу. Зареєстрований Київ (Шевченківський район). ЦІНА 400$ без торгу. Зустрілись розрахувались переоформили, або резерв під залог на час виготовлення дозволу на придбання. Всі питання в особисті.
Пістолет у продажу. Умови для його придбання розписані в темі. Виникають інші пропозиції, пишіть розгляну.