Газова пружина

Тема у розділі 'Пневматична зброя', створена користувачем TANKIST0168, 21 лис 2023.

1. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.033
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Років три а може й більше купив я пнематику Gamo Shadow 1000 з простою витою пружиною. В минулому році вирішив модернізувати трошки "воздушку" і поставити газову пружину. Запитав в відомому СО2... НЕМАЄ... Ну на цьому закінчив пошуки. В цьому році знову на СО2- немає. НУ думаю пошукаю позапитую. Відповідає Миколаївська фірма PNEVMAT продавець Оля, що є такі газові пружини. Купив я в них ГП за 465 посилену, перепуск за 170 та силіконову змазку за 130 яка тіпа не "дизелит". Ну і плюс Нова Пошта 70. Приходить це все. Поставив ГП а препуск не такий.... Відправили на заміну ну ще +70 за НП. Приходить перепуск задовгий. Спробував ріпно підрізати... Короче викинув поставив старий. Зробив з 10 пострілів 0.68 та й поставив в куточок. Тиждень пройшов, взяв гвинтівку а ГП пуста!!! Ну думаю напишу так і так.... Побалакали. Присилай на діагностику, але заплати за НП +70. Відіслав пусту ГП ну і перепуск, який не підійшов перший раз. Перевірили, сказали в результаті, що ГП тримає тиск, але прислали не мою заправлену а іншу. Ну і перепуск... Знову не підходить по висоті спробую тепер вже зтерти а не підрізати. Ну і знову +70 за доставку... Короче ще пів пружини викинув за доставки... Подивимось як ця потримає. Так от думайте, чі купувати в таких "фірмах" і скільки мороки і грошей то Вам вийде... Написав, що пів пружини викинув на доставки, але мені відповіли "главное, чтобы работала...". IMG_20231121_175741.jpg

TNTN33 подобається це.
    1. Клапанный агрегат Юнкера, работоспособность прокладок не проверял
      8500 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Продам Новий Evanix Hunting Master AR4 4.5mm Evanix Hunting master AR4- это мощная, высокотехнологич...
      48500 грн.
    3. Винтовка в хорошем состоянии все функции работают хороший спуск мягкий . Смотрите фото
      3500 грн.
    4. Потужний, точний та економічний пістолет з блоубеком, з одного балончика відстрілює до 100 шариків....
      3500 грн.
    5. Голова в сборе мр 654
      370 грн.
  2. 4ittter

4ittter Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    950
    Адреса:
    Аквітанія
    Вітаю,а що за перепуск?це гумове кільце яке втавляється в муфту?

TNTN33 подобається це.
  3. 4ittter

4ittter Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    950
    Адреса:
    Аквітанія
    Я читав що для гамо і гамоклонів гп 120-130 кг,хтось до 150 накачує,але 170 це перебір однозначно,в мене гамо шадов рсв,я собі накачував до 130 кг,купував спущену пружину на олхдесь по відчутям як витою пружиною,поки що тримається після повторної накачки,гп могла спустити бо стояла десь в холоді,або була десь царапина на штоці.

AC Strom подобається це.
  4. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.033
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Стояла в будинку. Не царапав. Та і щоб вона спустила в розжатому стані це ж де повинна бути царапина...
    Гумове але там не кільце а циліндр.