18 червня презентація нового Garrett, з виду схожий на гібрид Apex + axiom , подивимося що за машинка буде
ДАС пише, що "металошукач від GARRETT – STORM є новим приладом 2024 року на новій технології. Що за нова технологія – поки невідомо..." Презентація на 18 червня. Хм, цікаво.
Трішки привертає увагу досить багато місця для розміщення "компонентів" блоку та аккумуляторів. Якщо звернути увагу на товщину руків'я під блоком, то можна допустити, що аккум вбудовано туди, правда? А що ж тоді ховається у массивному підлокотнику? Пару дні до презентації.... інтригує трішки, у купі з заявленими "новітніми технологіями". Чогось парадоксально нового, звісно, чекати не варто. Але цікаво-цікаво що ж там воно Гаррет виплодив?
Каташка така як в Апекса. Значить і все інше мало в чому краще. У мене наушники Апекса почали глючити на пінпоінтер. Приходиться або пін вимикати, або наушники при пошуку.
Синхрофазотрон. Подивіться огляд Garrett AXIOM , там штанга таж сама, питання про розміщення батареї відпадуть.
Походу назва буде Vortex Це нова лінійка з 3 металошукачів Підводний до 5 метрів І синій симпатичний колір Я 1 беру
Зачекаймо нормальних тестів. Чуда-чудєсного ніхто і не очікував. А от те, що з VDI попрацювали досить цікаво, побачимо, що покажуть детальні тести