Продам Комплектом в який входить: Металошукач, акумуляторні батарейки + зарядне і лопата все куповалось в червні місяці. Історія: якось весною вирішив я спробувати шось нове для себе і купив металошукач і все приладдя. Металошукач купив 31.05.2016 БУ тут на форумі. Ходив два рази, знайшов декілька монет. Причина продажу: не пішло(трохи не моє), а з відкриттям полювання і одруженням бачу часу взагалі нема на пошуки. Стан: по фото, глюків нема. Розломів чи якихось механічних пошкоджень немає. Стан майже нової речі. Знаходиться в м. Обухові Київської обл. Бажаючі можуть випробувати на вихідних або після 19 по буднях. Бажаючим придбати можу відравити Перевізниками (Нова пошта інтаймом) за предоплатою в дві сторони доставки. Я зареестрований на під цим ніком на форумах УТМР і УАХантері більше 10 років і бажання когось кидати не маю. Ціна за все: 5500 грн. Резерв в темі не більше доби. Телефон кидаю в приватні повідомлення.
Прилад купувався за 5000, що видно з накладної, на батарейки, зарядне та лопату було витрачено ще 1000.
Я зареестрований на під цим ніком на форумах УТМР і УАХантері більше 10 років і бажання когось кидати не маю. Я тоже на ОЛХс 2011 года и закончил Днепропетровский Университет Управления Бизнесса и Права но здесь это мало играет роли и на врятли кто даст Вам предоплату, хотя может и найдется отчаянный Паря*)
Я также покупал прибор по предоплате за доставку в 100 грн, а то сами понимаете отправлять наложенным и если человек откажется, платить за доставку в 2 стороны не хочется. А так всё по чеснаку) ,Или самовывоз или если человек по почте глянет и ему не понравится может отказаться. Покупая прибор на олх я сам чуть не стал жертвой кидал. И уже как прибор был в дороге мне по телефону перезванивали типа от владельца и говорили мол " забыли указать сумму в наложенным платежей, отправьте нам 500 грн ещё и мы не будем делать возврат посылки", Ну короче кидал полно, а тут максимально честно и прозрачно.
Уважаемый продавец .Подумате ,о доставке "наложкой"...Вы хоть подстрахованы тем,что без денег,прибор на НП не отдадут,а покупатель-вообще ничем..Если надумаете,о "наложенном платеже"-то резерв