Продам оригінальний, можна сказати новий металошукач Garrett Ace 150. Металодетектор офіційний, код пробивається на сайті офіційно завезених металошукачів Garrett в Україну. Простий, надійний, безвідказний та ефективний. З класу "включив і пішов". Стан ідеальний, майже новий, все працює. Куплений весною 2020 року, ще на гарантії. Використовувався два рази (не зайшло), весь час лежить в коробці. В комплекті: металошукач, катушка, коробка, гарантійний талон, посібник користувача, купон на наступну знижку, DVD диск, батарейки, захист, новий чохол на блок. Ціна 3950 грн. Тернопіль. Відправка укрпоштою, новою поштою після оплати на карту Приватбанку, Ощадбанку, монобанку.
Закинул 200. Слать: Одесская обл. Г. Усатово н/п-1 ул. Ив. Франко 2а. Грузинов Валентин 066 511 04 10
Это не мне. Я давным давно вырос с таких клюшек. У меня: Explorer SE Pro и Garret-2500 с глубинной катушкой. Так же есть мой первый прибор: Х-Терра-30. Обожаю его. Твой прибор я купил сыну кореша на д.р. пусть почувствует нелёгкую судьбу поисковика
Асю 250 брать не стал. Пусть со 150й походит. Может разберётся, может нет. Малому 11 лет. Но если хочется, держи. Как говорится: взял мяч, ....