Собственно куплю эту вещь, документы и гарантия не важны совсем. Голограмма и работоспособность конечно же обязательны... Еще могу рассмотреть вариант без катушки тоже, так как катушку найти труда не составит, цену могу дать максимум 4500 грн
Владислав Жуков давайте, я з вами махнусь на Аську, а ви продасте її пану aurumkor. aurumkor аська в мене гарна в комплекті до неї ДД котушка 25 на 30 та стандартна плюс набор чохлів, правда рідна штанга зносилась, поставив друга а рідну. Аська 2011 року, в мене давно, глюків нема. ДД котушка робилась тут на форумі під заказ, нова, один вихід. 050 22 нюль8 722 Саша.
Я вас розумію, можу вислати Аську хоч завтра любому з вас. Якщо домовитесь з комрадом можемо все прокрутити за пару днів. Швидше у вас не вийде, баз наложки прибор у вас ніхто зараз не купе всеодно. Потрібно тільки якось дамовитись, щоб ніхто накого не кинув, не ображайтесь, самі розумієте який зараз час. Ви де знаходитесь ?
В мене 250, коли вірити продавцю в якого брав, вона пиїхала з США, для мене в Україні я перший хазяїн. Америкоси голограми не клеять, їх ліплять вже в нас, та признаюсь чесно, так як прибор не збиравсь продавати панель знімав, хочу поставити підсвітку та регулятор звуку, знімав щоб прикинути як краще зробити. Прибор точно не ремонтувавсь, доказ можу зробити фото самої плати, в неї сторонніх втручань та підпайок нема. Мене цікавить тільки обмін на тесоро, за ціну можете домовитись з Владиславом.
Дивіться, якщо договоритесь за ціну, можемо зробити так. Я вишлю Аську з наложеним вам aurumkor , Владислав вишле мені Тесоро з наложеним і все вирішиться дуже швидко та всі будуть щасливі.