ДОБРОГО ВРЕМЕНИ СУТОК! Вот наконец то выбил я себе место под гараж (5 на 6 метров), но увы строить из блоков не разрешают. В планах двухэтажный теплый (2 етаж) гараж. Нужны ваши советы, фото если таковы имеются. На ум приходит обычный гараж 5 на 6, а сверху кунг. С УВ!
Смотря для каких целей его использовать,если машину ставить хватит и ящика,а для большего места для гаража будет маловато ...
а чи то є велика проблема? так нема ніяких проблем щоб побудувати гараж з блоків і ніхто не чиплявся. як? та дуже просто. будується гараж з заліза але з запасом. а потім вже з середини викладаються стіни з блоків. таке собі утеплення та зміцнення стін від крадіїв. отакоєот. а ви кажете. З.І. мої братні відсотки за безкоштовну пораду знаєте куди відправляти?
так ви ж не робіть стіни у метр завтовшки. блок десь сантимітрів 20 завширшки, множемо на два та додаємо ну хай ще 10 сантиметрів запасу. на виході маємо -50 см. це за умови що ви зробите його рівно 5 метрів але якщо робити 5,5 метрів то ніхто і не поміте що він троха більший. це перше. друге.як ви зробите так щоб другий поверх в один місячний вечір не перетворився у перший поверх потовкши при цьому усе що знаходиться у низу? до речі незабудьте ще зробити льох. він завжди доречний
У мене брат двоюрідній так само вчинив. Йому біля хати не дозволяли капітального гаража будувати, а лише тимчасового (територія в плані числиться "на розширення дороги"). То він звів металевого, а всередині обклав блоками. Комар носа не підточить)))
У себя на участке начал строить гараж со 2-м этажом, но почему-то получается дом... И я опять без гаража...
То будуйте будинок. А збоку потім збудуйте собачу будку. Повинен вийти гараж. За пораду не дякуйте. Відсотки - Консерватору.
я от так працювати неможу, мені стимул треба щоб вам зарадити чимсь. наприкляд три-чотири раритетних кулемети та з десятка три різних гасових лямп можуть суттєво поліпшити ситуацію
при вірному підході і з собачої буди можна хату триповерхову збудувати. головне вірний підхід та гарний розрахунок
іди звідси. оно на вв2 гіркінд вісчає, йди послухай його помолись п'уйлу та і лягай спати. а тут пристойні люди спілкуються
Кунг не вариант, слишком низкий. Если его на проставке поднять хотя бы см на 30-50. Проще купить деревянную б/у бытовку и поставить на крышу железного.
У нас был кунг для пьянок. Неудобное помещение для стационарного размещения. Деревянную бытовку можно металлосайдингом или оцинковкой обшить. Неликвиды металлочерепицы взять или мягкую кровлю имитацию.