Радянський ??? Довоєнний чи періоду BBB війни ??? Довжина - 16 см , матеріал чи то хлопок , чи то брезент , кришка , нижня й бокові петлі , бокова під ремінь - коричнева шкіра . стан чудовий - геометрія не порушена , жодна заклепка не ржава , на їх заводська фарба , всі шкіряні деталі ціли , не потерті і не пошкоджені . Єдине - не має запираючого хлястика . Маркувань й клейм - не має . . .
Дивно , що телефонував співробітник Маріупольского краєзнавчого музею і хотів придбати цей кофр для експозиції Радянсько - Фінська війна 1939 - 1940 років , може він такий ,, спеціаліст ,, і неуважно дивився на фото , він сказав часів Великої вітчизняної війни , так , що дві думки , і дві зовсім різні - будем шукати істену далі . . .
Доброго дня ! Не знаю , яка була застібка - я її не бачив до мене корф прийшов без неї , може Ви праві і була з пружинкою - тоді 1946 року , колір матеріалу це питання спірне , а ось застібка - це важливо , чесно я не володів інфою , що є різні типи застібок і , що пружинна з*явилась пізніше вже на пару років після закінчення ДСВ , дуже дякую ! Добре гляну і ту рекомендовану Вами тему .