Всім доброго дня. Знайшов такий гудзик. Думаю що французський (в цього кальмара 9 щупалець).Біля вушка є 2 маленьких клейма якір та ніби гренада. Може ще хтось додасть інформацію. З пов.
Original French WWI Pattern 1915 Horizon Blue 98th Territorial Infantry Division Lieutenant’s Uniform.
Гудзики, виготовлені фабрикою Coinderoux (1904 - 2008)... клеймо якір та гренада, вписані в пунктирне коло ...
Дякую що визначили. Бачу що знаєтесь на гудзиках. В мене є ще 4. Стан звісно в них набагато гірший. Підуть бонусом до основного гудзика десь після нового року. Напишу в цій темі. З тих 4 що внизу на фото, два французських потім німецький та якийсь невідомий морський
1,2. http://www.buttonarium.eu/kolekcja/guzik/555 3. Скоріш за все Kriegsmarine feldgrau Uniform - польова форма морська артилерія / берегова артилерія...
Доброго дня! Вчора знайшов такого самого гудзика,але трохи інший сзаду,якщо не заперечуєте я викладу фото
Вот такую замечательную пуговицу "румынского гренадера" мне довелось восстановить. Материал - железо. Дизайн - полностью был слизан румынами с французской.
Є ще два морські незрозуміли гудзика (з однієї ямки). Дивився на польському сайті buttonarium і такого не знайшов. Можливо цивільні?. Додам їх до свого лоту з гудзиками.