Комісійний Форт-205. Настріл мінімальний. Знаходиться в Києві в магазині на комісії. Продаж виключно згідно чинного законодавства. Продається комплектом: 1. Форт 205 2. Приклад CAA 3. Труба приклада САА 4. Рукоятка пістолетна САА 5. Рукоятка переносу вогню САА 6. Цівка САА 7. ЛЦУ 8. Коліматорний приціл 9. ДГК типу "вовчий зуб" 10. Магазин - 2шт. На сьогоднішній день ціна аналогічного комплекту по прайсу магазинів складатиме приблизно 31000 - 32000 тис грн. Ціна даного комплекту 26000 грн. Невеликий торг допускається. Додаткові фото зроблю на замовлення, але велике прохання замовляти їх не від цікавості. А з чіткими планами в найближчому майбутньому придбати зброю. Дякую за розуміння!
Калібр 7.63. Точну кількість пострілів гіхто на жаль не скаже. Я не знаю, а господар коли стріляв не рахував. По стану зброї лише можу лише сказати що він мінімальний. Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
Доброго вечора. Не можу Вам подавати надію, що буде дерибан. Але матиму на увазі Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk