Продам Форт 12 рм 2008 р. випуску реєстрація Вінницька-обл настріл біля 50 набоїв кучніть добра. Більш лежав в сейфі апарат працює добре осічок не дав ні разу. Причина продажу перехід на нарізну зброю цікавить СКС на обмін Форта. Травмат був постійно почищенний і змащенний після кожних 3-тижнів зберігання таке в мене правило. Бонусом віддам оперативку, і бойову пружину а також 10 набоїв. Переглянути вкладення 5483086 Ціна даного апарата 9500 т. гр.
Читаємо уважно дозвіл Форт 12РМ к9 № ВІ 013... був придбанний не в магазині а на заводі де пройшов відборку. Ще раз нагадаю кучність добра.ще з завода стоїть пружина з бойової версії, працює як швецарський годинник хто придбає не пошкодує.
Добрый вечер,находжусь в Винницкой области,готов разсмотреть покупки Вашего девайс,если договоримся по цене
Доброго бня камради,може хтось із вас особисто знає цього не порядного камрада (гуппі) він мене кинув на гролі і хотілося би щоб він мені іх повернув,номер телефона він змінив,може хтось має звязок з ним чекаю в приват.Дякую всім.З пов.