Доброго дня шановні колеги розбираючи старий будинок на днях,на хаті під балкою лежала ось така фляга трошки по гугливши найшов похожі Австрійські по Першій Світовій,можливо хтось біль шетальніше зможе розповісти,на фото видно клеймо.Буду вдячний за інформацію.З повагою колеги.
Добрый день! B.G.B. / BRÜNN Brünner Eisen- und Blechwarenfabrik Brüder Gottlieb und Brauehber / Brünn Фабрика по железу и жести в Брно братьев Готтлиба и Брауэбер. С ув.
Дякую шановний Vlad.i.Mir ви як завжди виручаєте ,а скажіть будьласка якщо знаєте ця фабрика в Брно випускала фляги по ПСВ для Австрійської армії чи були ще фабрики з таким ухилом.З повагою
Клас дякую хлопці за силочки коли нецікавився то і незнав ,а зараз попала до рук така річ читаєш інформацію і якто кажуть зачитуєшся,та це все відступ.Як я зрозумів по даним силкам і клейму на ній дана фляга получається образца 1907 року чи я помиляюсь?З повагою
Дякую за уточненя шановний Поліщук,отже всетаки 1915 зрозумів вас,а тут я так розумію по ціні неможна.Треба питати в розділі Сколько стоит,чи можна і тут запитати ,що ви скажете колеги?З повагою шановні.
Дякую вас зрозумів колега,а я дивлюсь в нас на форумі аукцион платний зараз да ,от і халепа ,а в мене немає на рахунку,ну да ладно щось придумаємо .З повагою шановні ,дякую всім за допомогу.