Доброго здоров'я шановне товариство. Допоможіть оцінити дану флягу.(Надіюся правильно визначив ПСВ) Свищів немає, не тече, зсередини трошки вилущена емаль у 2х місцях.Не копана, знайдена на даху. Пропонуйте.
к сожалению на фляге имеются приличные сколы эмали, в таком состоянии реально до 150 гривен, если повезет при продаже, неспешно до 200 гривен.
її реальна вартість максимум до 100 грн. Невідомо, чи то австріяк чи то міжвоєнка 20-30-их років. не знаю, хто за неї дасть 150 - 200 грн. - це хіба думати що буде велика інфляція і вкласти 200 грн. для збереження у флягу. хоча покупця тяжко часом зрозуміти. нещодавно взяв в стані з подібними сколами, але з клеймом за 85 грн.
Із чим ми Вас і вітаємо! Ми ду-уже раді за Вас))) Мабуть по клеймові у Вас і є міжвоєнщина. А без клейма вона 50 х 50)))
камрад, а до чого Ваші стьоби? Хочете щось доказати і зокрема, мені - поставте на аукціон. наберете 150 - 200 грн., першим Вас привітаю. Якої надзвичайної вартості Ви хочете - це типова звичайна фляга і не більше. Чим Вас мій пост зачепив - Вам же раніше кілька людей в темі її оцінили до 100 грн.??? Ви робите оцінку, люди в темі і пишуть зі свого досвіду. Манія величі говорити про себе в кількох іпостасях ;-) А по клейму в мене "BGB Brunn, 1916".
Чому ж стьоби ?! Я реально радий за Вас (і думаю інші теж)). От тільки ви самі ж написали- "хоча покупця тяжко часом зрозуміти" і самі ж пишете що Ваша ціна "еталон" і дороще зась. Це мені нагадало продажу моєї медалі- https://reibert.info/threads/medal-v-pamjat-russko-japonskoj-vojny.677842/#post-7255247 Де потенційний покупець "ч-з коліно" хотів збити ціну, але все рівно я продав її за СВОЮ ціну. Нічого особистого. ( Пробачте якщо зачепило за особисте. ) Ото ж, дякую УСІМ за оцінку. Підкажіть ще, чому не можу створити тему в гілці куплі продажі речей до 1945р. Снаряжение, Котелки-Фляги.Пише(У Вас недостатньо прав, щоб залишати тут повідомлення.) Писав на зворотній зв'язок, мовчать.
нехай щастить, продайте за свою ціну. я не Ваш потенційний покупець, але захочете - за 85 грн. візьму без клейма. а тему створити не можете тому, що тепер усі предмети до 1945 р. продаються через аукціон. пошукайте по форуму і все зрозумієте. всього добра!
Глянув на продаж медальки, продавалась шось 4 місяці, як зараз флягу поставите 200 грн, то за такий термін ті 200 певно будуть як зараз 100, особливо після підняття мінімальної зарплати. Зараз думаю реально 100 грн шоб віддати. По любому вдалого продажу
Шановні! Ну не очікую я реально взяти за неї 200грн. Я ж розумію що краща ціна її 150грн. Ото ж і хотів із такої стартанути. Про інфляцію, підняття мінімалки та інше, я теж не на стільки оптиміст щоб розраховувати на позитив, та про це думаю варто у іншій темі))) Усім добра.