Фішер ф2+ КАТУШКА Detech 13" DD Ultimate Fisher розкажу про мд:::::::почнем зверху))))підлокотнік знизу зламаний але низ нікому непотрібний ,головне шо верх є))) і тримає добре.....блок має там де монітор невеличкий згин по довжинні...немає кришки там де крони запихаються,загубилась,.........шанги немають зажимів тому буде невеличкий шат але на роботі небуде заважати так як катушка хороша і недає глюків,кінець пласмасової штанги було зламано просверлилась нова дирка...катушка була білого коляру але помалювалась на чорно і чорне позлазило... провода абсолютно цілі так як тримав їх в ізоленті весь час...знизу під катушкою лишились сліди клею так як вирізав защіту і посадив її на клей потім вона відірвалась а клей лишився..ось такі недоліки має мд..металошукач не глючить працює шикарно проблем зним небуде під час копу нефонить сам по собі,от тільки коли батарейка на поділку падає може під фонити.металошукач працює на ура,має зовнішні недоліки але роботою ви будете задоволені,скільки років прибору я незнаю так як я другий власник,прибором задоволений але хочу шось з дорощого) ЦІНА :: 3700грн
В тех торгах катушку выиграл я но продавец пропал. Обещал дать данные на оплату и потом тишина. Думаю передумал продавать....
я просто невідав тоді на торгах ні прибор ні катушку.за що получив баню....це був мій вибір так як ціна була дуже мала.думаюце відношення немає ніякого до райберту,шо ви так скидуєте силки)....зразу купив сам у себе))))просто невідав людині прибор за це отримав від адміністрації бан))думаю питання вичерпані?
такі реалії я продав свого https://reibert.info/threads/fisher-f2-3-katushki.973799/ з 3катахуми за 5т. вашого фішера реальна ціна близько 3т грн +- без обід