ПРОДАНО Поки є одна хотілка, то у продажу Firebird F7551. Наскільки я розумію, то ніж вже не випускається. По суті являється супер красивою тяпочкою (як на мене) на 440C з аксіс локом. Інші ТТХ - довжина клинка 85мм, товщина 3.3, вага 118н. Колись його шукав бо дуже візуально подобався і був впевнений що це просто забавка для очей, але доволі часто опинявся в мене на кармані і з особисто моїми задачами справлявся в повній мірі. Знову ж таки - жодних важких робіт не знав і по стану все дуже чудово, єдине що треба на мою думку трохи підточити. Ніж не розбирався і не переточувався, механіка з коробки хоч і була так собі по відчуттям, трохи відцентрувавши клинок і давши блю люб все стало як треба. До ножа також бонусом віддам темлячок з бусиною яка в колір його фурнітурі. В комплекті окрім ножа, темляка та бусини також коробка, сумочка та макулатура. Хочу за все 1500 грн, але якщо заберете сьогодні-завтра, то віддам за 1300. Якщо треба додаткові фото чи відео - звертайтесь, із задоволенням зроблю)