Привіт!На позиціях А-В 1916р. знаходжу цікавої форми крипежі чи фіксатори,неможу зрозуміти для чого застосовувались,можливо хтось стикався з подібними,та знає що це?
Та біс його знає. Особисто я таке не зустрічав... Вам стабільно таке трапляється, чи вперше? Може це і не військова хрінь
Вітаю!дякую за увагу,ато за тиждень немає ским поговорити.Хрінь точно воєна,раніше теж находив одиночні,попадаються на позиціях ПСВ А-В до 1916р.Недавно знайшов штук 10 на квадратному метрі.Метал пружинистий,в отвір можливо вставлялось дерево,можливо щось від намету?
...а може це ПРИСТРІЙ, ...для перебиття дротових загороджень, що монтується на 95-й манліхєр і фіксується багнетом ??... щось типу такого :
... та і я теж не зустрічав, але це не означає що такого не було (або - не могло бути) З.ЬІ. ...Ви багато чули про військове виробництво у Львові за часів Австро-Угорщини ?
Вітаю! камрад A10A,досить цікава ідея з дротом,навіть схоже на пристрій що на манліхеру на фото,хотя мої дещо різняться.Логічно подумати мої штуки теж при бажанні можна зафіксувати на багнеті,та стволі.Там де я знаходжу ці штуки манліхерів було багато.Іду дістану Манліхер з під стріхи,та зясую це питання.