Фіксатор різьби, так чи ні?

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Misha Allin, 16 жов 2021.

1. Misha Allin

Misha Allin Oberschütze

Повідомлення:
    28
    Адреса:
    Palma
    Доброго здоров'я шановні форумчани, недавно став власником turqua gen2 в калібрі 308. На пристрілці в першій серії з 3 пострілів кучність була менше 0,5 МОА, чому я дуже зрадів, але далі в процесі відстрілу ще 20 набоїв почалося розлітання попадань в різних напрямках. Після стрільби гвинтівка була почищена і при наступній стрільбі історія повторилася, пристілка не вдалася,але я обмежився лише 5 пострілами, по приходу до дому була зроблена чистка і вирішено переглянути всі різьбові з‘єднання як на гвинтівці так і на кронштейні і навіть перевірив кріплення планки, і тут мене чекав сюрприз у вигляді відпущеного болта на лапі віддачі. Питання у наступному, чи могло це спровокувати такі результати стрільб і чи доцільно на майбутнє зафіксувати його до прикладу синім фіксатором різьби? Буду вдячний за відповіді і пояснення.

2. Цікаві лоти

1. Продам прицел снайперский оптический ПСО-1 Прицел снайперский оптический ПСО-1 и его модификации до...
      10000 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Новий приціл Shooter 3-9x32AOL. Компактний і світлий приціл з чудовою картинкою і багатим комплектом...
      3820 грн.
    3. Приціл BSA (30 мм) червона, зелена та сині марки - різна інтенсивність. Спеціально шукав коліматор і...
      1450 грн.
    4. Коліматорний приціл Shield SIS, як і його попередник Shield CQS - це невеликий міцний приціл, який б...
      18000 грн.
    5. 1ПН13 робочий при подачі живлення світиться працює, все як на фото, (без акумів ,акум для тесту)зада...
      1800 грн.
  3. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.969
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    Синій - це той, що розкручується. Клей!
    Хоча в мене колись і червоний розкрутився, потрапляла хімія для чистки.