Фіксатор різьби, так чи ні?

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Misha Allin, 16 жов 2021.

1. Misha Allin

Misha Allin Oberschütze

Повідомлення:
    28
    Адреса:
    Palma
    Доброго здоров'я шановні форумчани, недавно став власником turqua gen2 в калібрі 308. На пристрілці в першій серії з 3 пострілів кучність була менше 0,5 МОА, чому я дуже зрадів, але далі в процесі відстрілу ще 20 набоїв почалося розлітання попадань в різних напрямках. Після стрільби гвинтівка була почищена і при наступній стрільбі історія повторилася, пристілка не вдалася,але я обмежився лише 5 пострілами, по приходу до дому була зроблена чистка і вирішено переглянути всі різьбові з‘єднання як на гвинтівці так і на кронштейні і навіть перевірив кріплення планки, і тут мене чекав сюрприз у вигляді відпущеного болта на лапі віддачі. Питання у наступному, чи могло це спровокувати такі результати стрільб і чи доцільно на майбутнє зафіксувати його до прикладу синім фіксатором різьби? Буду вдячний за відповіді і пояснення.

2. Цікаві лоти

1. Приціл до РПГ SGL-7MAO Комплектація повна! В заводскій упаковці! Все працює, не використовувався!
      5000 грн.
    2. (в наявності 1 шт.)
      Моноблок низький на ласту 11мм, діаметр 25.4 мм. Висота ніжки 12 мм Якісний моноблок, по 4 гвинти на...
      300 грн.
    3. Прицільна сітка L-4а з підсвічуванням. Модель: Amplus 1-6,3x24 Додаткова інформація: Покриття лінз A...
      40000 грн.
    4. Наглазник псо состояние хорошее
      400 грн.
    5. (в наявності 1 шт.)
      Прицел компактный 4х32 с дополнительными прицельными приспособлениями и с встроенным оптико-волокном...
      2999 грн.
  3. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    Синій - це той, що розкручується. Клей!
    Хоча в мене колись і червоний розкрутився, потрапляла хімія для чистки.