Фарбування зброї, потрібна допомога + мій досвід

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем bodyanich.ua, 4 кві 2024.

Статус теми:
Закрита.
  1. bodyanich.ua

bodyanich.ua Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Львів
    IMG_1646.jpeg IMG_1646.jpeg IMG_1733.jpeg Бажаю здоровʼя, поділюсь своїм досвідом щодо фарбування зброї на прикладі мого «травмату» Вій-19. Хотів би почути пораду від вас чим фарбуєте Ви і настільки добре тримається фарба на зброї.

Проблема в тому, що як би не фарбував фарба часто просто відлітає в деяких місцях.

Перше фарбування зробив за такою технологією: зашкурив легенько нождачкою, витер його постісню, знежирив і почав фарбувати фарбою recoil кольорами пісок і олива, потім зверху скрив матовим лаком і дам висохнути дві доби вийшло як на першому фото, але фарба місцями відпала і я вирішив, що щось не так.

Почитавши ще більше статей на цю тему, вирішив застосувати грунтовку, перед фарбуванням, повністю зняв рідким розчином всю фарбу, знежирив, обробив грунтовкою і потім пофарбував і полакував, знову ж місцями фарба прям взагалі не тримається.

Що можете порадити в такому випадку, іншу фарбу, технологію, чи може маєте контакт якоїсь спеціалізованої майстерні з фарбування у Львові.

1фото без грунтовки
    2 фото з грунтовкою

Олег Грабовский та akms1974 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Продам однозарядну гвинтівку калібра 22WMR виробництва Угорщини Lampagyar Budapest. В стволі 6 нарез...
      15000 грн.
    2. Продам комплекс DB 15 в калібрі 223 (5.56). Комплекс складається з: - карабін DB15; - приціл Trijico...
      180000 грн.
    3. Продається високоточний комплекс Savage 112 .308LM, Niko Stirling 10-50x60 Diamond, sound moderator...
      80000 грн.
    4. Продам Savage 111 300WinMag, приціл Hawke SideWinder 4-16x50 SF FFP корпус 30, з сіткою, та підсвітк...
      79000 грн.
    5. Снайперська гвинтівка Haenel RS9 G29 338LM (ЛЕГЕНДАРНА СНАЙПЕРСЬКА ГВИНТІВКА НІМЕЦЬКОГО БУНДЕСВЕРУ)...
      660000 грн.
  3. Morgenshtern

Morgenshtern Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    23
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    798
    Адреса:
    Украина
    Привіт, сам фарбував рекойлом - гарна фарба. Але краще тримається найдешевша акрилова - проте вона теж буде здиратись. А пістолет така річ-кобура особливо кайдекс. Спробуйте порошкову фарбу і запікання, гарно має триматись. Аква Принт можна спробувати. Як на мене (для пістолету) зробіть його матовим(піскоструй або грубий наждак) і вороніть. Вороніння теж колись почне зтиратись. Ще є церакот, багато відомих виробників фарбують бо вона стійка…вже мені не подобається…
    Якщо бюджет дозволяє, можна покрити нітритом титану(золото або срібло) циганський варіант

Олег Грабовский подобається це.
  4. bodyanich.ua

bodyanich.ua Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Львів
    Дякую, за пораду, поки що розглядаю варіант в піщаному кольорі робити, але на рахунок ворожіння теж думаю, бачив вже набори з вороніння тощо, якщо не знайду причину обрерання фарби то дійсно пофарбую через вороніння

Останнє редагування: 4 кві 2024
    Олег Грабовский подобається це.
Статус теми:
Закрита.