Продаються два однакові ножі. Модель - надзвичайно моцна. На ютубі можна знайти купу оглядів, де дядьки лущать таким ножем дубову колоду. Причина продажу - їх у мене три взагалі. Один з пропонованих екземплярів - два роки лежав у ящику, абсолютно новий. Другий - декілька раз катався у кишені у ліс, трохи підточений. Єдиний момент - на РК є трохи цяточок іржи (див фото), легко прибираються. На фото праворуч. Леза у обидвох посередині у складеному стані (див фото). Обидва відкриваються без питань, фліпують. По вартості: Новий - 400 грн. - ПРОДАНО Трохи БВ - 340 грн. Сплата на карточку або накладеним через НП. Доставка - НП, або можна особисто у Києві (НП всеж бажаніше - питання часу). ТТХ: Замок Linerlock Сталь: 8Cr13MoV (57HRC) Руків'я: G10 сірий, кліпса. Довжина леза: 9,5 см Товщина леза: 3.5 мм Довжина руків'я: 12cm Вага: 155 г
- це пропозиція? - дякую. бачив. але куплялись вони приблизно по 500, і в середньому 380-400 це найнижча ціна наразі.
это реальность цен на сегодняшний день.. данная модель существенно подешевела.. предложу 200грн за б.у
Я помітив суттеве зниження вартості. Яке вже відкотилось назад. Тому ціну формую з сьогодення. Якщо ви знайшли суттево нижче - то в чому питання? Надіслано від мого SM-J710F, використовуючи Tapatalk
Шановний. Ваші грубощі у особистому листуванні недоречні. Якщо ви знайшли у АЛЛО за 278, то нелогічно тут пропонувати 300. Успіхів з АЛЛО. Ніж хороший, бажаю гострого користування. Надіслано від мого SM-J710F, використовуючи Tapatalk
ГЛАЗА ПРОТРИТЕ... это не я предлагал вам 300.. а с таким отношением.. уже и даром не взял бы.. удачной продажи