Доброго вечора ! Виставляється на продаж ЕМ Мосіна ( ЕРМА-Інтер ) , калібру 7,62*54R Настріл - тільки гільзотека . Ціна 1000$ (без торгу) . Реєстрація : м. Київ . В темі тільки резерви . Всі додаткові питання в особисті . Продаж тільки згідно законодавства України !!! З повагою . В комплекті : 1) карабін з оптикою ; 2) ремінь ; 3) чохол ; 4) паспорт .
Та ні, я серйозно питаю. Звичайна моська 200$, приціл 100-150$. Решта ціни напевно через матчевий ствол набігло. Знаю в Україні є декілька перестволених мосьок котрі стріляють 0,25-0,5 моа, ця напевно з їх числа.
Аналогічно як і придбати його ж за штуку баксів без перествола з топовим бланком. Тому дуже сподіваюся він таки перестволений.
Доброго вечора ! Військовий оптичний приціл ПУ 3,5*22 (1940 р. ) Виробництва Харківського машинобудівного заводу "ФЕД" ( завод №3 НКВД / №296 НКАП ) Кратність збільшення : 3,5x Довжина: 169 мм Вага: 270 г
Доброго дня ! У мене в наявності є тільки одна світлина цього прицілу . Якщо будуть потрібні якісь інші , будь ласка пишіть в особисті , все одно раніше п'ятниці я їх зробити не зможу . З повагою.
Дякую за увагу до теми всіх співрозмовників , але в першому повідомленні я як раз для Вас усіх написав цю інформацію . Радий буду поспілкуватись і по можливості надати максимально розгорнуті відповіді у особистих повідомленнях. З повагою .