Вітаю шановні фахівці. Ляпнулася біля родичів Х-101, і прилетів такий дригунчик. Власне питання то він з ракети відлетів, чи можливо з якогось наприклад верстату будівлі в яку бумкнулася та біда? За фото звиняйте робив сріншоти з присланого відео. Знаю, що " курилці" , досвідчені ракето будівники, тому зможуть оприділити навіть по таким світлинам, показаними через зварювальну маску.
Дайте погоду на час прильоту,швидкість напрям вітру,точні координати, вологість повітря,і хто ви по гороскопу...
Погода була стабільна, швидкість вітру чотири фаланги задньої ноги великого пальця, азимут 51.17', вологість повітря нормальна, за гороскопом скорпіон родивмя в рік бика. Питання в тім де окрім паливного насосу в ракеті дригунчик міг використовуватися? Мої знання в ракето будуванно приблизно на рівні -0, я собі думав воно ото типу як міна мінометна працює, є паливо , є напрям і полетіло, тіко це ще з срулями, а тут дригунчик прилетів...то мабудь від склоочисників, й ніхто не признається.
ну я тоже специалист по ракетам. названия некоторые знаю. имею право считать себя специалистом, так как знаю термин " маршевый двигатель", ну как знаю, слышал гдет, может в фильмах всяких, может по "дискавери" в документалках, но точно уверен шо применимо к ракетам. вот я уверен шо это он, "маршевый двигатель". я его конечно никогда не видел, и ни внешнего вида, ни конструкции не знаю, но почему ему не быль электрическим? с обмотками и якорями.