Elcan 6x48

Тема у розділі 'Оптичні приціли та кронштейни', створена користувачем spikedviper, 14 жов 2022.

1. Продавец spikedviper

spikedviper Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    0
    Повідомлення:
    208
    Адреса:
    Kiev
    Продам оптичний приціл Elcan, фіксований зум 6х, діаметр вихідного окуляра 48мм.

Точно модель не скажу, схоже на С79, але з більшим зумом.

Приціл б/в, не новий. Резиновий чохол бачив світ, тому має незначні подряпинки. Корпус захисного полярізаційного скла теж потертий.

Продаю з метою підвищення боєздатності одного з підрозділів, яким допомогаю.

Ціна: 1200 у.е., аргументований торг.

Приціл в Києві, пріоритетний продаж з рук в руки.[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

2. Цікаві лоти

1. Приціл “АЗИМУТ ПО5х30” в гарному стані, з кронштейном (під що саме не знаю), оптика чиста, прицільна...
      2000 грн.
    2. Продам прицел ПУ 3.5х22 Состояние очень хорошее, пеньки (сетка) чёткие! Брал со склада,настрелять с...
      6800 грн.
    3. Голографічний приціл Vortex Razor UH-1 Gen II прямий і дуже потужний коyкурент Eotech 3-0 • Сітка:...
      33000 грн.
    4. Приціл BSA (30 мм) червона, зелена та сині марки - різна інтенсивність. Спеціально шукав коліматор і...
      1800 грн.
    5. С установленными дополнительными металлическими блендами Описание: https://alternathistory.ru/kratka...
      8500 грн.
  3. Продавец spikedviper

spikedviper Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    0
    Повідомлення:
    208
    Адреса:
    Kiev
    900 у.о.

4. Ashum

Ashum Oberschütze

Повідомлення:
    123
    Доброго дня,
    Скоро буду на ротації і якщо буде на те Ваша ласка хочу під’їхати до Вас поспілкуватися по цьому прицілу. Є плани поставити такий девайс на одну цікаву балалайку.

5. Mars.

Mars. Schütze

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    36
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    73
    Повідомлення: