Не очень удачная ссылка! Мутняк......много лишней информации, а по сути сказано мало, да и множество ляпов присутствует! Что касается эмблем, то могу подтвердить слова константин11 - это оригиналы! Нашивка позднего выпуска, изготовлена по технологии BeVo, эмблема на кепи - поздний тип, на сколько я вижу, полностью магнитный.
Зараз! Все бросаю і починаю шерстити весь інет в пошуках інформації, яку надано більш вдало! Заголовок статті вже каже про те, що людина яка її готувала не зовсім в "темі": УНИФОРМА НЕМЕЦКИХ ГОРНО-СТРЕЛКОВЫХ ЧАСТЕЙ (ЛЫЖНЫХ ЧАСТЕЙ) ЭДЕЛЬВЕЙС Запам"ятайте............немає ніякої дивізії Едельвейс! Звісно, мені западло перечитувати знову весь текст і виписувати сюди ляпи, щоб просто довести свою правоту, просто скину сюди декілька зображень з статті: 1. Нашивка з едельвейсом - сучасна з прапором сучасної Німеччини............навіщо вона тут? Стаття присвячена Єгерям часу 2СВ! При цьому оригінальної нашивки так і не показали! 2. Рюкзак не єгерський, а люфтовий! Звісно, якщо є бажання користуйтеся такими ресурсами! Робіть собі в голові кашу, сперечайтеся, замість того, щоб послухати людей, які дають дружні поради!
Мені ваші поради ні до чого, так як і дивізії едельвейс, та й ніяку правоту вам не збираюсь доводити, не будемо втрачати час на непотрібну істину. Не розумію, чого ви так завелись, заспокійтесь все ок.