Фильм выходит 11.06.2015 г. Август 1944-го. Советские войска продолжают наступление в Восточной Польше. Подразделение старшего лейтенанта Егорова получает задание удержать мост, через который планируется переправа частей Советской Армии. Прибыв на позицию, бойцы обнаруживают разрушенный монастырь, а в нем группу глухих сирот с воспитательницей Евой. Утратив веру, она нашла смысл жизни в спасении немощных и беззащитных детей. Лейтенант Егоров оказывается перед сложным выбором выполняя приказ командования, он будет вынужден поставить под угрозу жизнь маленьких поляков. Артиллеристы изо всех сил стараются не допустить смерти детей https://www.youtube.com/watch?t=41&v=Z4eVWyc7ZDY
А..Подивлюсь.Тим більше.що дуже мені подобається актор Мерзлікін.грає якось кострубато.але так природньо.Надіюсь не розчарурує і на цей раз.
Смотреть можно,сюжет сильно смахивает на 4-е дня в мае.В начале фильма напрягло,полицаи в Польше говорящие на чисто украинском-этакие предатели хохлы,и колорадцкая ленточка в конце.
Подивився фільм..Типовий сучасний фільм про війну.Не поганий.не хороший..Таке враження.що росіяни їх штампують під копірку.Як на мене.то фільм нагадує історичну реконструкцію.особливо в кінці..Не очікував на такий песимістичний фінал.Мерзлікін.як завжди на висоті.талант не загубиш...По пятибальній системі.оцінюю фільм на четвірку.Дивитись було цікаво.інколи смішно.зрідка гірко.Напевно все...
А кацапи Вам сподобались? Таке враження.що війну виграли росіяни та ще їм дуже допомогли буряти та якути...А українці лише в поліцаях та деколи в поварах ходили...Очі розкрийте..Без інших націй та народів війну б СРСР не виграв..Хватить перекручувати історію..Фільм на історичну справедливість не претендує..Це просто видовище для масового споживання.до речі нічого поганого в цьому не має.
Нормальний фільм.Не потрібно шукати політику та інше. Бо при бажанні можна обгадить все. Набагато краще за багатобюджетні Ярость та Сталінград. Простий фільм, який хочется додивитись до кінця.
А чо, талантливый актер, харизма, все дела... Смотрите . Без меня. Для меня многие актеры - просто умерли... "С кем вы, мастера культуры?" - когда-то Буревестник со всей пролетарской ненавистью из солнечной Сицилии задавал этот вопрос. Донбасская крепость": в Донецк приехал актер Мерзликин с обещаниями фильма о "ДНР" В воскресение, 24 мая, в оккупированном Донецке состоялась творческая встреча с российским актером Андреем Мерзликиным. Анонс культурного мероприятия разместили вFacebook на странице "Министерства культуры "ДНР". Отмечается, что в кинотеатре "Звёздочка" состоялся концерт и показ кинофильма "Брестская крепость", в котором Мерзликин сыграл одного из руководителей обороны Брестской крепости – лейтенанта Андрея Кижеватова. "Находясь в Донецке, я уверенно говорю, что здесь символична именно эта кинокартина, потому что ваш город — это современная Брестская крепость, — сказал Мерзликин, обращаясь к зрителям, сообщил donbass.ua после мероприятия. — Каждый из вас, вся общность будет носить имя Героя вашей крепости. Поэтому сегодня я в очередной раз с гордостью представляю фильм-реконструкцию "Брестская крепость". Заметно, что здесь война только на подъездах к городу. Сейчас, находясь в центре, я так же, как и все хочу жить и верить в мир. Мы все устали. Я увидел последствия бомбежек. Особенно режет глаз блок-посты и люди в форме. Раньше мы видели такое только в кино". Также Мерзликин признался, что в РФ вовсю готовятся снимать ленту под названием "Донбасс" - о событиях на востоке Украины. "Я знаю режиссера, который пишет сценарий, я слышал, что съемки будут уже осенью. Съемка фильма – сложный производственный процесс. Режиссер, который работает над этой картиной, молодой, один из резонансных режиссеров РФ. Я знаю, что картина под названием "Донбасс" будет отличной", - заявил Мерзликин.
Фільм дійсно не про що. А Мерзлікін проробив шлях Поречінкова, відтепер цього актора для мене не існує.
ну - в том смысле, что моя любимая Сицилия никак не законтачена была русскими большевичками... остров Капри- это там- дальше, у "вафанкулычей сапоговых".
На вихідних переглянув фільм "ЕДИНИЧКА", виробництва "аля москальський голівуд" ... http://gidonline.club/2015/08/edinichka/ Ну мораль фільма один в один перегукується із фільмом котрий наробив скандального рейваху серед москалів "4 дня в мае" ... ось тільки герої показані там навиворіт - хто поганий то вже тут хороший а хто хороший вже тут став поганим ... А найбільше мене розсмішила фінальна сцена фільму "ЕДИНИЧКА", котра виглядає пропагандисько-символічною ... це радісна зустріч поляка Анджея із москалем Колькою. У Кольки на пупі славнозвісна колорадська стрічка ... як зрозуміти цю сцену полякам ??? "Іду на ви" !!! ... "Чекайте" ???
Звичайна пропаганда і нічого більше.Поляки росіян, ну дуже любили, особливо Армія Крайова.У вас сталеві нерви -я наприклад не можу дивитися росіянські фільми.От не можу чомусь і все. Чогось вони мене дратують навіть якщо фільм до 2014 року там обов'язково буде щось таке...Ну ось наприклад в усіх мнетовсько-детективних серіалах усі негативні герої носять українськи прізвища,у серіалі "Скліфофсофський" є два персонажа.-донецькі ....бандити ...Які захоплюють у зарунчики лікарів аж поки один з головних героїх за допомогою інтерна не бере їх у полон.Готовилися заздалегіть.Кіно це не просто картинки на екрані а ще й засоб впливу на мізки.
Дивитися москальське обов"язково потрібно ... !!! Щоб злість не пропадала та й москалів із полю зору не можна випускати ... !!! У мене інша проблема - усе що у москалів святе і героїчне то у мене сміх викликає ... Ось наприклад москальська кінокомедія-серіал "в июне 41-го" ... !!! Який героїчний епос !!! Які москалі хоробрі та вмілі солдати !!! Вони вже в червні 1941 р. давали німцям тягла !!! Які тупорилі німці ще й якісь кумедні !!! То як тоді ці "тупорилі" німці у 41 р. попри все дійшли до москви ... ??? І як сталося що ті "героїчні" москалі їх до москви пропустили, адже у фільмі москаль одним вистрілом убиває 2-3 німаків ... ??? Комедія та й годі !!!