Е-Трек та інше.

Тема у розділі 'Minelab', створена користувачем analityk, 30 жов 2013.

1. Продавец analityk

analityk Schütze

Повідомлення:
    9
    На фото металошукач Е-Трек, дві штанги від нього, стандартна катушка, катушка снайперка та катушка Коілтек 15", два блоки живляння /в одному стандартні акумулятори, в другому пальчикові/, зарядний пристрій фірмовий та два зарядні пристрої для кронових та пальчикових акумуляторів, навушники, перехідник до компютера, каплезахистний чохол, пінпоінтер Гаррет з акумулятором, інструкція, гарантія, диск. За попередніми підрахунками все це тягне на 2600 у.о.. Враховуючи, що термін гарантії на Е-Трек закінчується навесні 2014 року хочу за все це 12 тис. грн або 1,5 тис. у.о.
    Прилад у відмінному робочому стані, без ремонту та глюків.

Images:

30102013(008).jpg
    30102013(007).jpg
    30102013(006).jpg
    30102013(005).jpg
    30102013(004).jpg
    30102013(003).jpg
    30102013(002).jpg
    1. Подводный пинпоинтер с дисплеем ,на котором изображается расстояние до цели и заряд батареи,имеет 9...
      1098 грн.
    2. Новый Gp pointet + крона и колпачек,(рабочий диапазон поинтера от 9.3 в и выше ) смотрите другие мои...
      289 грн.
    3. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
    4. Надежная,прочная и воодталкивающая силиконовая защита для пинпоинтера…подходит к моделям подобной ф...
      279 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера гном-м. Комплектующие, элементы питания...
      50 грн.
  2. Продавец analityk

analityk Schütze

Повідомлення:
    9
    Забув додати. Меню російськомовне, виробник Австралія. Комплект знаходиться у Львівській області. В зв"язку з тим, що з мого населеного пункту відправку можна здійснити тільки через укрпошту, то бажано щоб покупець знаходився у Львівській або сусідніх областях, щоб забрати покупку особисто. Відправляти укрпоштою не буду, щоб не пошкодити прилад.

3. Продавец analityk

analityk Schütze

Повідомлення:
    9
    Фінансову проблему вирішено. Е-Трек та все інше не продаю. Дякую за увагу! :beer: