Двухчастотная катушка Nel Tornado. Для Minelab X-Terra 7,5 kHz и 18,75

Тема у розділі 'Котушки, рамки, помножувачі глибини', створена користувачем Roman Symovith, 7 кві 2017.

1. Продавец Roman Symovith

Roman Symovith Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    18
    Повідомлення:
    270
    Адреса:
    україна
    Катушка Nel Tornado 7,5 kHz і 18,75 .Двухчастотна в ідеальному стані.Коробка гарантія усе на місці.Куплена пару днів назад.З катушкою був усього один вихід.Продається тому що не сподобалась.зі штаткою краще і стабільніше.Вишлю почтою без передоплат.Ціна 4000 указана без торгу.Пишіть або звоніть за номером 986646591 скоро відповім.

Images:

IMG_0042.JPG
    IMG_0051.JPG
    IMG_0054.JPG
    IMG_0055.JPG
    IMG_0057.JPG
    IMG_0058.JPG
    IMG_0059.JPG
    IMG_0060.JPG
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Глубинная насадка к GTI-2500, позволяющая вести поиск в глубинном режиме. Насадка подключается к вер...
      12500 грн.
    3. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
    4. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
    5. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм...
      150 грн.
  3. Rost1slav

Rost1slav Schütze

Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Вінницька обл.
  4. Продавец Roman Symovith

Roman Symovith Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    18
    Повідомлення:
    270
    Адреса:
    україна
    Добрий день.Несподобалась тим що при чуйці в 17 ділень на 505 проскакують фантоми.а я привик ходить зі штатною на повній чуйці. може тому що на полях де я копаю мусора багато.З нею не зручно ходити по полі де торчить стерня або не великі деревця штатна котушка маневреніша.Котушка з трудом поміщається в мій рюкзак ссср.Потрібно ще і рюкзак докупляти.Ну вроді би все.Тай взагалі якась вона занадто громіздка мені здається.Може просто ще не привик і треба ще пару раз з нею походить

5. Продавец Roman Symovith

Roman Symovith Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    18
    Повідомлення: