Дверна ручка?

Тема в разделе "Хлам", создана пользователем Тумба-юмба, 20 май 2018.

1. Тумба-юмба

Тумба-юмба Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    41
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    118
    Доброго!
    Підскажіть будь-ласка,це дійсно дверна ручка чі може до якоїсть техніки.знайдена по ДСВ.
    З повагою

Изображения:

IMG_20180520_153700.JPG
    IMG_20180520_153622.JPG
    IMG_20180520_153541.JPG
  2. Интересные лоты

1. Подводный пинпоинтер с дисплеем ,на котором изображается расстояние до цели и заряд батареи,имеет 9...
      1249 грн.
    2. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
    3. (в наличии 4 шт.)
      Підводний пінпоінтер GP-Pointer GT-110 металошукач цілевказівник зелений Хороша чутливість як на мал...
      700 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера Пинпоинтер малыш ФМ v2, малыш FM v2,. К...
      50 грн.
    5. Кобура для миниметаллоискателя , пинпоинтера на пояс. Идеально подходят для пинпоинтеров моего произ...
      200 грн.
  3. Polisyaka

Polisyaka General-major

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    45
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    101
    Доброго. Я так думаю, що це чавуняка для запуску двигуна, яким крутили колись молотарки і інші с/г механізми. В дитинстві я бачив як запускають такий двигун. Цю болванку нагрівають паяльною лампою до червоного, а потім швидко її пакують у двигун, а тоді кілька чоловік ривком тягнуть за широкий ремінний довгий пас, що йде від махового колеса двигуна на с/г машину і двигун заводиться.

Gasser и Тумба-юмба нравится это.
  4. gvv2309

gvv2309 Oberstleutnant

наболдашник от кровати