Доброго усім.Попались два ось такі мисливські ножі. Гадаю цікаві. Прошу шановне паньство зробити оцінку. Якщо ціна буде добра, виставлю на продаж. Дякую усім хто відповість. З повагою.
Дякую ус Та заліз на сайт німців. Подивився....Мабуть Ви помиляєтесь. Букер з емалями не на 2.5 тягне.
[QUOTE="Совесть, Я вибачаюсь, а 2018 році золінгери не Ви продавали? 5 золінгерів тоді було продано. І рядові в гіршому стані від 1400. Так еноти тоді не ті були...
Ножи массового серийного производства из не дорогих. Пластик под рог, краска (а не эмаль), кожаная рукоятка....- как раз признак не дорогого ножа.
Хотіли підколоти? В мене їх стільки було, що Ви в житті стільки не бачили. Не покажу, тому що не маю. Але вони в мене були з часів СССР і пізніше. В мене була велика колекція. Продав і залишив тільки робочі ножі з пристойних сталей. В ті часи були набагато кращі і надійніші ножі як в ГДР, так і в Німечині, різні Пуми, той самий Боккер в мисливському (а не як у ТС, туристичному) виконанні. Це не гравіровка, а травлення. І хто така золі?
Золи- золинген скорочено. Ви думаєте мені 50? більше... І обидва ножички приїхали з Німечини десь о -58 -59 році.
Они амулет викингов, с двумя рунами альгиз, определили как степняков А датчане, сразу в крик- это наше. Как то так...
Не знаю, пропустять. Тема давно закрита...----https://www.uoor.com.ua/forum/index.php?threads/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%8B%D0%B9-%D0%BE%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%B9-%D0%BD%D0%BE%D0%B6-solingen-germany-1950-60-%D0%B3%D0%B3.103924/ Чоловік продавав колекцію... Це- средня ціна з п'яти ножів.