Вітаю спільноту! На продаж пропонується дует потрясних, на мій погляд, ножів від Böker Plus. Оплата на картку Ощадбанку, пересилання будь-яким поштовим оператором за рахунок покупця. За всіма позиціями можливий розумний торг. Залишаю за собою право зняти з продажу будь-який лот! PS: Велике прохання, РЕЗЕРВИ СТАВИТИ В ТЕМІ!!!! Отже: Лот № 1 Böker Plus Colubris Тип ножа: фіксований Загальна довжина, мм: 226 Довжина клинка, мм: 109 Товщина клинка, мм: 4,6 Матеріал клинка: 440 C Покриття клинка: Stonewash Матеріал рукояті: G-10 Матеріал піхв: Kydex Вага, г: 228 Ніж переточувався на професійному обладнанні в 34º, після цього може посперечатися у різі навіть з кухонніками від Трамантіни. Повний комплект - піхви, коробка, папірці, кріплення не рідне, бо фірмове просто жах, замінив на Tek-Lock! Ціна 4000 грн. Лот № 2 Böker Plus CFM-A1 Ніж поличного зберігання, тонесеньке зведення, шикарний різ. Нічого важкого окрім папірців не різав. Тип замку: Frame Lock Довжина загальна, мм: 213 Довжина клинка, мм: 92 Товщина клинка, мм: 3,5 Маса, г: 155 Марка сталі клинка: Sandvik 14C28N Обробка клинка: SW (Stonewash) Матеріал руків"я: G-10/нержавіюча сталь Фірмова коробка відсутня. Ціна 3000 грн. Інфа з Інету: «Ніж Böker Plus CFM-A1 створено на базі моделі з фіксованим клинком Böker Plus Colubris за дизайном американського майстра Д.Ж. Урбановскі (DJ Urbanovsky), засновника торгової марки American Kami. Широкий клинок ножа CFM-A1 виготовлено зі сталі Sandvik 14C28N, твердість якої становить 55-62 одиниці за шкалою HRC.Для вилучення клинка передбачений невеликий фліпер, фіксується клинок за допомогою сталевого замку типу Frame-Lock, який доповнюється стопером LBS (Lock Bar Stabilizer). Для створення зручного і функційного руків"я застосовуються накладки з G10 та сталі, які доповнені характерною для American Kami текстурою.»